Rasim Ozan Kütahyalı: "Galatasaray, Fenerbahçe'ye 5 atacak" Rasim Ozan Kütahyalı: "Galatasaray, Fenerbahçe'ye 5 atacak"

Gökmen Özdenak, Okan Buruk'un Fatih Terim'i örnek alması gerektiğinden bahsetti.

YÖNETİMDEKİ ÇATLAK SESLER

"Galatasaray yönetiminde Erden Timur'a yönelik bir operasyon başlattılar. Dursun Özbek de artık bu olanlara dayanamadı ve mecbur olarak adamı göndermek zorunda kaldı. En başından Yönetim Kurulu'nu yanlış oluşturdu. Kendisini hep uyardım. Şimdi zor duruma kaldı."

"TAKIMDA SIKINTILAR VAR"

"Galatasaray takımında bazı sıkıntılar var. En önemlisi yerli futbolcular çok düşük maaş alıyor. Oynamayan yerli futbolcular, oynayanlardan daha fazla kazanıyor. Bu dengenin iyi ayarlanması gerekiyordu."

"BU HATALARI SEN YAPIYORSUN"

"Okan Buruk haftalardır bazı şeylerden yakınıyor. Ama bu hataları sen yapıyorsun Okan. Oyuncular arasında sorun varsa çözeceksin. Her şey yanındaki yardımcı hocanla teknik-taktik veya kaçıncı dakikada hangi oyuncuyu almanla olmuyor. Otoriteni konuşturacaksın. Fatih Terim lider vasıflı bir antrenördü sen de gerektiği zaman sıkıntıları kendin çözeceksin artık Erden Timur yok. Yük senin üzerine bindi, altından kalkman gerekiyor."

"GALATASARAY İYİ OYNUYOR"

"Yönetimde ve takımda çıkan sorunlara rağmen Galatasaray iyi oynuyor. Şampiyonluk yarışı yine Galatasaray ve Fenerbahçe arasında geçecektir. 1-2 takviyeyle Galatasaray daha da güçlenir ve favori haline gelir." dedi.

Editör: Berksan Sabancı