FUTBOL

Gökmen Özdenak: "Okan Buruk iyi dayanıyor"

Duayen spor yorumcusu Gökmen Özdenak, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ve Başkan Dursun Özbek'le ilgili konuştu.

Abone Ol

Gökmen Özdenak, Galatasaray'ın transfer gündemini de değerlendirdi.

"OKAN BURUK ÇOK ŞEYLERLE UĞRAŞTI"

"Galatasaray'da kazanılan iki şampiyonluğun mimarı Okan Buruk'tur. Çok büyük şeylerle uğraştı. Dünya yıldızları geldi onların sorumluluğunu aldı, yanlış transferler oldu sineye çekti, rakibinin Başkanı ona bel altı vurdu konsantrasyonunu bozmadı. Bunlar önemli şeylerdir. Gerçekten iyi dayanıyor. Yardımcısını da takip ediyorum ve başarılı buluyorum ikisini de. Görev verdiği her oyuncudan maksimum verim aldı, hiçbiriyle sorun ve problem yaşamadı. Sıkıntıları hep içerde halletti."

TRANSFER KONUSU

"Batshuayi iyi bir hamle oldu. Galatasaray'da çok gol atacağını düşünüyorum. Çift forvet oynar, Icardi'nin yokluğunda şans bulur. Fenerbahçe'de kendisini çok beğeniyordum. Ziyech'in kalması da doğru bir karar. Ekstra bir oyuncu. Şimdi göbek ve sağ beke takviye gerekiyor. Bunun dışında bir yedek kaleci de lazım. Muslera'nın sakatlıklarında büyük problem olabilir. Bu ihtimali de düşünmek lazım."

"DURSUN ÖZBEK DİKKAT ETSİN"

"Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yetki aldı diye ayakları yerden kesilmesin, dikkat etsin. Erden Timur'la ayrılık kararı aldı. Büyük bir eksi yazıldı hanesine. Burası Galatasaray. İlk gün adamı alkışlarlar, ikinci gün gönderirler. O bunu çok iyi biliyor. Taraftar ve camianın gözü Özbek ve yönetiminin üzerinde." ifadelerini kullandı.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }