Aslan, Oğuz Aydın'ı transfer etmeye çok yakındı hatta Avrupa'dan gelen teklifleri de reddetti ancak son gelişmeler istenen seviyede olmadı.

KEREM REST ÇEKMİŞTİ

Milli Takım'dan dönen Galatasaray'ın kaptanlarından Kerem Aktürkoğlu, Oğuz Aydın görüşmelerini duyduktan sonra ayrılık kararını kesinleştirmişti. Bunun üzerine Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Kerem'i takımda tutmak şartıyla Oğuz transferinden vazgeçti. Oyuncu da Fenerbahçe'yi tercih etti.

DURSUN ÖZBEK DE ÇİLEDEN ÇIKTI

Menajerinin istediği 300 bin Euro'luk komisyon ücreti de Başkan Dursun Özbek'i çileden çıkardı. Oğuz'un menajerlik şirketi aynı zamanda Galatasaray'ın eski futbolcuları Onyekuru, Belhanda, Etebo ve Ozornwafor'la çalışıyordu. Sık sık geciken ödemelerden dolayı yönetimle ters düşmeleri de Özbek'e geri adım attırmak zorunda bıraktırdı.

"MENAJERİMİ BIRAKMAM" DEDİ

Galatasaray, genç oyuncuya "Menajerin aradan çekilsin, transfer bitsin" talimatı verdi. Oğuz, "Menajerimi bırakmam" dedikten sonra görüşmeler durdu ve Fenerbahçe, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'ndan izin alarak temasları başlattı.

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Fatih Terim'e Okan Buruk göndermesi Rasim Ozan Kütahyalı'dan Fatih Terim'e Okan Buruk göndermesi

Sarı-kırmızılı yetkililer, tüm bu olanlardan sonra Fenerbahçe'nin yolunu tutan 23 yaşındaki futbolcuya: "Yolun açık olsun." mesajı gönderdi.

Editör: Berksan Sabancı