FUTBOL

Galatasaray'dan Yunus Akgün'ün sevkine cevap: "Sipariş..."

Galatasaray'ın genç oyuncusu Yunus Akgün, sosyal medyada paylaştığı gönderiden dolayı PFDK'ya sevk edilmişti.

Abone Ol

Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili İbrahim Hatipoğlu'dan PFDK'nın kararına tepki geldi.

"SİPARİŞ SEVK VAR"

"Bizim için garabet bir kararla karşı karşıyayız. Tutarsızlıklarla dolu. Bir sipariş sevk var. Yine bir Avrupa kupası maçı öncesi. Geçmişte yaşananlara benzer bir sevk. Yunus Akgün'ün kendi fotoğrafına koyduğu bir tribün bestesinden sevk yapılması anlaşılır gibi değil. İki gündür rakip takımın siparişlerle sevk girişimleri TFF tarafından karşılık bulmuş."

"HERKES ÇOK İYİ BİLİYOR"

"Yunus Akgün'ün karakterini herkes biliyor. Bu şekilde bir tarzı olmadığını herkes çok iyi biliyor. Yunus'un farkında bile olduğunu düşünmüyorum paylaşımdan. TFF'nin masumu suçlu yapmaya çalıştığını, iyi bir işaret olarak görmüyoruz. Yunus'un kabahati olduğunu düşünmüyoruz."

"TFF'NİN KABAHATİ"

"Yunus Akgün sevki tam bir siparişle sevk! Rakibin talebi ne olursa olsun burada bizim tepkimiz TFF'ye. Haksız bir talebi bir şekilde böyle haklı görüp sevk etmek, rakipten çok TFF'nin kabahati."

HÜSEYİN YÜCEL'İN TEZAHÜRATI

"Çirkin. Gördüm ve üzüldüm. Yunus da bir şey söylemiyor ayrıca. Daha önce küfürlü tezahüratlara katılan oyuncular sevk edilmedi. Yunus bir şey söylemedi bunun altını çizmek lazım. Aynı şekilde Beşiktaş yöneticisinin de sevk edilmesi gerekirdi." ifadelerini kullandı.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }