FUTBOL

Galatasaray yönetiminden salon projesiyle ilgili açıklama

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara, Rams Park'ın yanına yapılması planlanan salon projesiyle ilgili bilgiler verdi.

Abone Ol

Mehmet Cibara sorumlu olduğu voleybol şubesinin hedeflerinden de bahsetti.

"ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ"

"Başkanımızın da açıkladığı gibi burada 62 dönümlük Aslantepe Spor Kompleksi'nde artık inşaat çalışmalarına başlamak istiyoruz. Artık projeden çıkıp zemin etütleri bittikten sonra plan ve proje çalışmalarından uygulamaya geçeceğiz diye bekliyoruz. Kemerburgaz'da da ilk araziyi aldığımızda sorunlu bir işletme vardı. Maalesef aynısı burada da var. İşin enteresanı bizden istenen sekiz noktadaki zemin etüdünün yedi tanesini bitirdik, bir tanesi ise o noktaya rastlıyor. Şimdi tekrar hukuki noktalara başvurmadan bunu çözmeye çalışıyoruz. O bittiği anda hemen yaptığımız projeyi öne çıkartacağız ve onaylanınca da hemen çalışmalara başlayacağız."

İSİM SPONSORLUĞU

"Şu anda voleybol şubesinde isim sponsorluğu konusunda hemen hemen sona yaklaştık. Taslaklar gidip geliyor, imzaya açıldı artık. Bunlara ilave sponsorluklarımız da olacak."

"İLK 4'Ü HEDEFLİYORUZ"

"Yeni sezonda hedeflerimiz geçen yıla göre yükselmiş durumda. Kadınlarda bu sene ilk 4'ü hedefliyoruz. Avrupa Kupaları'na Balkan Kupası üzerinden gitmemeyi, direkt katılmayı hedefliyoruz. Yeni sezon geçtiğimiz yıl gibi inişli-çıkışlı olmayacak. Her takımla başa baş oynayacak, son topa kadar mücadele edecek çok iyi bir kadın takımı kurduğumuzu düşünüyorum. Genç, kabiliyetli, güçlü bir takım oldu. Erkeklerde ise geçen sezon 4. olmuştuk ama yeni sezonda çok daha yüksek bir hedef koyduk. Yeni sezonda ligde, kupada ve Avrupa'da finali hedefliyoruz"

TRANSFERLER NE DURUMDA?

"Kadınlarda transferi bitirdik diyebiliriz. Erkeklerde ise bir tane daha görüştüğümüz bir smaçör daha var. Kendisiyle ön anlaşmayı yaptık ama henüz bitmedi ve bitince hemen açıklayacağız." şeklinde konuştu.

Abone Ol