Sarı-kırmızılılar gelen 5 milyon Euro'luk teklifi reddetti ve Bardakçı'nın bonservis fiyatını belirledi.

Konuya dair gazeteci Süleyman Rodop'un aktardıkları...

İSTENEN RAKAM 20 MİLYON EURO

"Bir Arap kulübü Abdülkerim'e 5 milyon Euro'luk teklif yaptı. Galatasaray yönetimi bu teklife; 'Babacım siz dolaşın gelin, Abdülkerim'i vereceksek 20 milyon Euro'dan pazarlığı açıyoruz, işinize gelmezse bir daha aramayın bizi' dediler ve reddettiler."

"YÖNETİMLE KONUŞTUM"

"Biraz önce Galatasaray yönetimiyle konuştum. Diyorlar ki; '3 futbolcuyla transferi kapattık, 19-20 yaşlarında fırsat transferi olursa, 2,5-3 milyon Euro olursa aksiyon alırız' dediler."

GABRİEL SARA'NIN MALİYETİ

"Galatasaray, Gabriel Sara'yı 18 milyon Euro + bonuslar ile aldı. Bonuslar, Avrupa Kupalarında yarı final, çeyrek final başarıları durumunda devreye giriyor. En yüksek bonus miktarı: 2 milyon Euro"

Serhat Ulueren, Osimhen tehlikesini açıkladı: "O maske olmasa..." Serhat Ulueren, Osimhen tehlikesini açıkladı: "O maske olmasa..."

"TRANSFERLER YETİŞTİ"

"Transferler maçlara yetişti mi? Yetişti. Önemli olan ne? Şampiyonlar Ligi Play Off'u... Yetişti. Lige yetiştiler mi? Yetiştiler. Hazırlar mı? Evet. Okan hocanın istediği oyuncular mı? Evet. Daha ne abi? Pahalıymış, ucuzmuş. İyi futbolcu pahalı olur." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı