Dursun Özbek'in ilk döneminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nden sorumlu Sportif A.Ş yöneticisi olan Mehmet Özbek bu kez arka planda kalmayı tercih etti.

2 KONUDA ANLAŞAMADILAR

Mehmet Özbek, Galatasaray'ın Kemerburgaz tesislerinde önemli rol oynuyordu. Ayrıca Cenk Ergün'e yakınlığıyla biliniyordu. Temmuz'da yetişmeyen Kemerburgaz tesislerinden dolayı Mehmet Özbek 'hedef adam' haline geldi. Bu noktada Dursun Özbek'le papaz oldular. Bunun üzerine Dursun Özbek'in İbrahim Hatipoğlu'nun görüştüğü futbolcuları basına servis ettiren Cenk Ergün'ü kulüpten göndermesi iki kardeşin arasının birkez daha açılmasına sebep oldu.

JELERT'İ MEHMET ÖZBEK ÖNERDİ

İddia o ki Ergün kulüpteki en büyük desteği kardeşi Mehmet Özbek'ten alıyordu. Bunun en somut örneği Galatasaray'ın Kopenhag'tan kadrosuna kattığı sağ bek oyuncusu Elias Jelert'i Mehmet Özbek önerdi. Galatasaray - Kopenhag maçlarını tribünden izlediğini ve beğendiğini aktardı.

Rasim Ozan Kütahyalı: "Muslera'nın yediği gol şampiyonluk alameti" Rasim Ozan Kütahyalı: "Muslera'nın yediği gol şampiyonluk alameti"

EKİM AYINDA İBRA KORKUSU

Galatasaray Kulübü Ekim ayında Mali Genel Kurul toplantısı gerçekleştirecek. Eğer bu Genel Kurul'da Dursun Özbek ibra edilmezse 1 ay içerisinde seçim kararı almak zorunda kalacak.

Editör: Berksan Sabancı