Kerem, sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamasında tartışma iddialarını doğruladı ancak söylenildiği gibi ağzından küfür çıkmadığını ifade etti.

Adnan Polat ve Erden Timur'un Florya anlaşmazlığı Adnan Polat ve Erden Timur'un Florya anlaşmazlığı

MENAJER - YÖNETİM KAVGASI

Aktürkoğlu'nun menajeri aynı zamanda Alanyaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Oğuz Aydın'ın da menajerliğini yapan Cenk Melih Yazıcı. Galatasaray yönetimi, iyi bir teklif getirmesi durumunda Kerem'i satmayı düşünüyordu bu gerçekleşmedi. Sarı-kırmızılılar Oğuz'u da ezeli rakibine kaptırdıktan sonra Yazıcı'yla iyi anlaşamadı. İddia o ki bazı Sarı-kırmızılı yetkililer bu tartışmayı bilerek basına sızdırdılar ve oyuncusunun menajeriyle yollarını ayırmasını istiyor. Çünkü söz konusunu menajerin hem Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a hemde Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'ya yakın davrandıklarını iddia ediyorlar.

Bu arada Galatasaraylı yerli futbolculardan Berkan Kutlu ve Yunus Akgün'ün de menajer Cenk Melih Yazıcı ile çalıştığı öğrenildi.

HATAYSPOR MAÇINDA YEDEK OTURACAK

Süper Kupa'daki Beşiktaş derbisinde istenen futbolu sergileyemeyen Kerem Aktürkoğlu, Cuma günü ligin ilk haftasında oynanacak Hatayspor maçında yedek oturacak.

15 milyon Euro'luk piyasa değeri bulunan 25 yaşındaki kanat oyuncusunun Galatasaray'la sözleşmesi 2026'ya kadar devam ediyor.

Editör: Berksan Sabancı