FUTBOL

Galatasaray'da Igor Tudor iddiası: "Böyle bir plan..."

Spor yorumcusu Bülent Timurlenk, Galatasaray camiasındaki son gelişmelere dair çarpıcı ifadeler kullandı.

Abone Ol

Bülent Timurlenk, Başkan Dursun Özbek yönetiminin eleştirilme sebeplerinden de bahsetti.

"İSTİFA ETMESİ LAZIM"

"Cenk Ergün, Erden Timur geldiğinde bir şekilde kenarda bypass edilmiş bir sportif direktör. İki senedir bu takımda oynayan futbolcular, hiçbir görev verilmeyen ama Florya'da bir odası olan bir yöneticiye nasıl bakarlar? Bence iyi bakmazlar."

"Normal şartlarda o profesyonelin istenmediği yerde durmayıp istifa etmesi lazım. Dursun Özbek bu konudaki 1. dönemi de dahil olmak üzere niye bu kadar ısrarcı anlayamıyorum. O ilk sezon kurulan kadronun maliyetlerinin arkadan gelen başarılar başka bir şey."

"Bence en temel faktör, Galatasaray'da çalıştıktan sonra menajerlik yapan bir insanın tekrar Galatasaray'da görev almış olmasını Galatasaray'ın o iç siyasetini içinde Galatasaray Lisesi, abiler, kardeşler efektine bağlıyorum."

"TUDOR İLE GÖRÜŞÜLÜR"

"Buradan not düşüyorum; İşler yolunda gitmezse ve o gün de Igor Tudor boştaysa o sportif direktör gider Igor Tudor ile görüşür. Olay bu. Çünkü böyle bir plan var."

"Galatasaray’da kim eksik biliyor musun? Güven. Galatasaray’da, Galatasaray yönetimine güven eksik. Erden Timur sonrasında Galatasaray taraftarının yönetime güven eksikliği var."

CENK ERGÜN'E ELEŞTİRİLER

"Bu transfer döneminde Cenk Ergün'ün başarısız olabileceğini baştan tahmin etmek çok zor değil. Hayatında kendisine bonservis ödenmemiş Feghouli'ye verilen bonservisten mi başlasam Osmanlıspor'da 400 bin Euro'ya oynayan Ndiaye'ye 2.5 milyon maaş verilmesi mi?"

GABRİEL SARA'YA ÖVGÜLER

"Championship, cehennem gibi bir lig. O ligde bir üst lige yükselmek çok zordur. O ligde yılın 11'ine girmiş bir isimden bahsediyoruz. Sara, Avrupa'da daha çok parayı Türkiye'de bulduğu için gelen ya da kariyerinde düşüşe geçtiği için gelen bir oyuncu değil."

"Belki de Torreira'nın yanına bir tane daha adam koyup bu sol ayaklı Brezilyalı'yı belki Mertens'in yerine düşünebilecek bir transfer planı da olabilir. Galatasaray, 8 numara aldı orta saha transfer kapandı diyemem. Okan Buruk'un kafasındaki planı görebilmemiz için transfer döneminin sonunu beklememiz lazım." sözlerine yer verdi.