İbrahim Hatipoğlu'na Güneş Yönetim Kurulu Başkanı Maruf Güneş eşlik edecek. Hatipoğlu ve Güneş ikilisi daha önce Mustafa Cengiz döneminde arka planda yer almalarına rağmen Terim'e büyük destek vermişlerdi.

KURALLAR KOYDU, ÇİZGİLER ÇEKİLDİ

Galatasaray'ın yeni Sportif A.Ş Başkanvekili İbrahim Hatipoğlu, geçtiğimiz gün Başkan Dursun Özbek ve Yönetim Kurulu üyeleriyle gerçekleştirilen yemekte önemli brifingler verdi. Sorumlu olduğu alanlardan ve kendi kurallarından bahsetti. İşte 55 yaşındaki yöneticinin öne çıkan kararları şöyle...

1- Transferde sadece Başkan Dursun Özbek'e ve Okan Buruk'a hesap veririm. Yönetim Kurulu'nda dedikodu istemiyorum.

2- Florya'da derbi günleri ve Avrupa maçları olmadığı sürece Maruf Güneş dışında başka bir yöneticinin bulunması doğru olmaz. Herkes yerini ve zamanını bilmeli.

3- Tıpkı Erden Timur gibi şehir içi, şehir dışı veya yurt dışı maçları fark etmeksizin takım otobüsünde veya uçağında her daim Okan Buruk'un yanında yer alacak. Kendisini yalnız bırakmayacak.

4- Yerli ve yabancı futbolcularla özel olarak ilgilenecek. Sadece maddi değil, ailelerindeki manevi sorunlarla da ilgilenecek. Galatasaray'ı iş yeri olarak değil ikinci evi olarak teknik ekibe ve takıma bunu aşılayacak.

5- TFF, hakemler ve ezeli rakiplere karşı konuşmaları her zaman yöneticiler yapacak. Teknik ekibin saha içerisinde kalması sağlanacak.

6- EURO 2024'e kadar en az 2 transferin yetişmesi gerekiyor. Turnuvadan sonra transfer pazarı daha da hareketlenecek ve hamle yapma imkanı zorlaşacak.

Mauro Icardi'nin fit görüntüsü Galatasaraylıları şaşırttı Mauro Icardi'nin fit görüntüsü Galatasaraylıları şaşırttı

7- 'Sacha Boey kanunu' devam edecek. Yani teklif alan her futbolcunun belirli fiyatları olacak. Bu rakamların 1 lira altına bile satış gerçekleşmeyecek.