FUTBOL

Galatasaray'da Dursun Özbek'in veliahtı: "Benden sonra..."

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve eski yöneticisi Erden Timur'un arası ayrılıktan sonra iyice açılmaya başladı.

Abone Ol

Erden Timur'un gerçekleştirdiği basın toplantısında '2024'de aday olacağıma dair söz verildi' demeçleri Dursun Özbek'i kızdırdı.

BU KEZ 2026'DA ÇEKİLECEK

75 yaşındaki Özbek, Mayıs 2026'daki seçimlerde aday olmayacak. Çünkü Erden Timur'un kulis çalışmalarını hazırlattığını biliyor. Ayrıca taraftar nezninde de ciddi bir karşılığı var.

ADNAN POLAT'A YAKINLAŞTI

Dursun Özbek'in Mart 2024'e kadar aday olması belirsizdi. Hatta Adnan Polat ve ona yakın ekibin liste çalışmaları yaptığı da ortaya çıkmıştı. Daha sonrasında Özbek özel işlerindeki sorunları çözdü ve işlerinin başına kardeşi Mehmet Özbek'i yerleştirdi. Polat da adaylık çalışmalarını başlamadan bitirdi.

"KULÜBÜN SANA BORCU VAR"

Dursun Özbek'in geçtiğimiz günlerde bir araya geldiği eski Başkan Adnan Polat'a: "Benden sonra seni Başkan olarak görmek isterim. Bu kulübün sana bir borcu var." dediği iddia edildi.

POLAT, ERDEN TİMUR'U TACA ATTI

71 yaşındaki Adnan Polat, Timur ve Özbek'in Florya konusunda fikir ayrılığı yaşadığı süreçte Fenerbahçe maçından sonra yaptığı açıklamada: "Ben 30 yıldır bu işlerin içerisindeyim. Rakamlar abartılmasın. Bazı arkadaşlar da hayal görmesin." diyerek adeta Erden Timur'u taca atmıştı.

METİN ÖZTÜRK DEVRE DIŞI KALDI

Galatasaray Başkan Yardımcısı Metin Öztürk'ün de aklında Başkan olma hayali var. Ancak Erden Timur ve Adnan Polat gibi isimler karşısında kazanma ihtimali çok zayıf.