FUTBOL

Galatasaray'da Cenk Ergün'ün yerine 3 aday var

Galatasaray'da transfer işlerinden sorumlu Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün imzasıyla ortaya çıkan transfer belgeleri yönetimde huzursuzluk yarattı.

Abone Ol

Sarı-kırmızılı kulüp konuyla ilgili soruşturma başlatılacağını açıklamıştı.

YÖNETİMDEN İSİMLER ÖNERİLDİ

Galatasaray yönetiminden bazı yetkililer transferleri yetiştiremeyen, taraftarın tepkisini alan ve basınla ilişkileri zayıf kalan Ergün'ün yerine Başkan Dursun Özbek'in önüne bazı adaylar ortaya attı.

- Hamit Altıntop

Başkan Yardımcısı Metin Öztürk'ün tavsiyesi ilk etapta kabul görmemişti. Ancak bugün gelinen noktada iyi bir seçenek olarak duruyor. Bayern Münih ve Real Madrid takımlarında oynaması Avrupa ilişkilerini güçlendiriyor. İngilizce ve Almanca'yı bilmesi de önemli bir avantaj.

- Didier Drogba

Galatasaray taraftarının sevgilisi olan Didier Drogba da güçlü bir ihtimal olarak masada yer alıyor. Başkan Adayı Süheyl Batum'un listesinde yer alan Ünal Aysal, Drogba'yı yeniden Türkiye'ye getirmeyi planlıyordu. 

- Predrag Mijatovic

3 yıl Real Madrid'de sportif direktörlük görevi üstlenen Karadağlı futbol adamı da Sarı-kırmızılılar için ciddi bir seçenek. Mijatovic yeniden futbol piyasasında bulunmak istiyor.