Yurt dışında Fransa pazarına odaklanan Sarı-kırmızılılar, Le Havre'nin savunmacısı Arouna Sangante'yi gündemine aldı.

GELECEK VADEDİYOR

10 milyon Euro'luk piyasa değeri bulunan 22 yaşındaki oyuncu Galatasaray'ın dışında bazı Premier Lig takımlarının da radarında yer alıyor.

Galatasaray yeni futbol aklını İspanya buldu! Önerdiler... Galatasaray yeni futbol aklını İspanya buldu! Önerdiler...

Galatasaray scout ekibinin sezon başından beri takibine aldığı Sangante için Le Havre kulübüyle masaya oturuldu. Oyuncunun düşük maaşı Galatasaray adına bir avantaj ancak talep edilen 10 milyon Euro'luk meblağ düşürülmeye çalışılıyor.

STOPER - SAĞ BEK OYUNUYOR

Arouna Sangante bu sezon Fransa Ligue 1'de 8 maçta süre aldı, 2 gollük katkı sağladı. 1.89'luk genç oyuncu, stoperin dışında sağ bek bölgesinde de görev alabiliyor. Sözleşmesi 2026'ya kadar devam ediyor.

İNGİLİZLER, SANCHEZ'İN YERİNE İSTEDİ

Galatasaray, Davinson Sanchez'i Tottenham'dan transfer ettikten sonra İngiliz ekibi, Arouna Sangante'yi istemişti. Ancak kulübünün talep ettiği çift haneli bonservis rakamları UEFA'nın radarında olan Londra ekibi için tehlike oluşturuyordu ve transfer veto edildi.