Bora Bahçetepe'nin transfer ve hazırlık maçlarıyla ilgili demeçleri şöyle...

Galatasaray'ın aradığı kriter: Temsil kabiliyeti Galatasaray'ın aradığı kriter: Temsil kabiliyeti

"FAYDALI İŞLER YAPACAĞIZ"

"Taraftarımıza mesaj vermek istiyorum. 2 yıldır yönetimdeyiz. Bu 3.yılımız olacak. Futbol takımımıza bakan arkadaşlarımızın çalışmaları devam ediyor. Transfer yaparken eksiklerimize, bütçemize uygun ve çok pozisyonda oynayan futbolcular transfer ederek maksimum faydayı sağlamamız gerekiyor. Bu anlamda 2 yılda çok faydalı işler yaptık. Yine çok faydalı işler yapacağız. Taraftarımızdan sabır ve güven istiyoruz. Biz bu işlerin üstesinden geleceğiz. Onlara da hak veriyorum takımın tam kadro idmanlara devam etmesi önemli ancak panik transferine gitmeyeceğiz."

"BENZER NETİCELER ALMIŞTIK"

"Hazırlık maçlarındaki sonuçlara takılmıyoruz. Geçen senelerde de benzer neticeler almıştık. Rakiplerimiz normal maç gibi görüyor ama biz yeni sezon için hazırlık anlamında oynuyoruz. Neticelerini de Mayıs ayında görüyoruz zaten."

"ASLAN VADİSİ PROJESİ ÖNEMLİ"

"Hedefimiz Galatasaray'ın tüm tesislerini sıfırlayıp, Avrupa'daki tesislerin önündeki seviyeye yükseltmek. Bunu başaracağımıza inanıyoruz. Bir sporcu iyi spor yaparsa, kaliteli çalışırsa o zaman dereceside başarısı da artıyor. Transfer de çok rahat oluyor. Oyuncular gelmek istiyor. Aslan Vadisi projesi çok önemli. Pek çok branşımızı orada ağırlayacağız. Yönetim işlerini oraya kaydıracağız. AVM, spor otelciliği gibi konularda da hizmet verecek." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı