Metin Öztürk transfer konusuyla ilgili gelen soruya da cevap verdi.

"YENİ FORMAT ÇOK ENERJİK"

Serhat Ulueren, Osimhen tehlikesini açıkladı: "O maske olmasa..." Serhat Ulueren, Osimhen tehlikesini açıkladı: "O maske olmasa..."

"Sadece Galatasaray değil tüm Türk takımları da çektikleri kura sonucunda başarılı olurlar. Yeni format çok enerjik. Keşke Şampiyonlar Ligi'nde olsaydık ama buradayız, önümüze bakacağız."

"ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ"

"Galatasaray'ın olması gereken yer Şampiyonlar Ligi ama gerçekçi olmak lazım ki genel formata bakınca Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın ilerleyip kupa kazanması daha yüksek ihtimal. Dünü geride bırakıp önümüze bakacağız. Okan Buruk hocamız ve futbolculara güveniyoruz."

"TÜM KUPALARA TALİBİZ"

"Okan Hocamız ve analiz ekibi rakiplerini inceleyecektir. Bizim yönetici olarak üstümüze düşen onlara tüm desteği vermek. Oyuncu desteği, finansal destek. Umuyorum ki bu sene de başkanımız Dursun Özbek liderliğinde tüm kupalara talip şekilde devam edeceğiz."

"SICAK SAATLER DEVAM EDECEK"

"Transfer konusuna yöneticilerimizden İbrahim Hatipoğlu ve Maruf Güneş bakıyor. Onların ilgi alanı. Sıcak saatler devam edecek. Galatasaray gibi büyük takımlar eksik tamamlamak için devam edecekler. 30 Ağutos - 3 Eylül arası bizim için avantaj. Avrupa'da transfer şansı kalmayan ama takımının ihtiyacı olmayan ama sizin ihtiyacınız olan oyuncuyu kazandırmak mümkün. Başta başkanımız olmak üzere tüm ekip çalışıyor." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı