Hatipoğlu, Icardi hakkında çıkan transfer iddialarına yanıt verdi.

"ŞAMPİYONLUĞUN SİNYALİNİ VERDİK"

Evren Turhan: "Okan Hoca'yla konuştum, yükselişe geçeceğiz dedi" Evren Turhan: "Okan Hoca'yla konuştum, yükselişe geçeceğiz dedi"

"Transfer dönemini değerlendireceğimiz bir basın toplantısı yapacağız. İhtiyacımız olan bölgelere oyuncularımızı aldık. Yeni gelen oyuncularımız, bu takıma ne kadar katkı vereceklerini ilk maçtan gösterdiler. Bugün şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu, 25. şampiyonluğumuzu ve 5. yıldızımızı kazanacağımızın sinyalini verdik."

FLAMENGO'YA CEVAP

"Icardi bizim önemli oyuncumuz. Kontratı önümüzdeki sezonun sonuna kadar devam ediyor. Sözleşmesi devam eden bir oyuncu için başka bir kulübün başkanının hayal kurması beyhude bir iş. Teklif yaparsa cevabı net bir şekilde veririz. Herkes görmüş olur."

OSİMHEN AÇIKLAMASI

"Bu sezon onu izlemenin keyfini çıkaralım. Şimdiden sezon sonuna girmeye gerek yok. Uzun bir süre bizimle birlikte. Bugün bizim oyuncumuz. Haziran ayına kadar bizimle birlikte."

KEREM'İN GİDİŞİ HAKKINDA

"Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'a hizmet etmiş bir oyuncumuzdu. Bugün güzel bir gol de attı. Detayları sonra konuşuruz." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı