FUTBOL

Galatasaray yönetiminden Doue açıklaması: "Haberiniz olurdu"

Galatasaray Kulübünün Sportif A.Ş yöneticisi İbrahim Hatipoğlu ve Maruf Güneş, Avusturya kampında açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

İbrahim Hatipoğlu transfer gündemiyle ilgili çıkan iddialara cevap verdi.

GUELA DOUE AÇIKLAMASI

"Doue bitseydi haberiniz olurdu. KAP'a bildiriyoruz. En iyisini yapmaya çalışıyoruz. Okan hocamızın dediği gibi acil değil doğru transfer yapmak istiyoruz."

"SÜREÇ BAŞA DÖNEBİLİYOR"

"Kampa yetişir yetişmez diye değil doğru transferi bir an önce aramıza katmak için çalışıyoruz. Dinamik süreç, bazen çok yaklaştığını düşündüğünüzde aksilikler yaşanıp süreç başa dönebiliyor."

"TARAFTARIMIZIN İÇİ RAHAT OLSUN"

"Transfer çalışmalarımız son derece iyi gidiyor. Taraftarımızın içi rahat olsun. Ciddi çalışmalarımız var son döneme giriyoruz. Yakın zamanda takımımıza güç katacak arkadaşlarımızı aramıza alıp hazırlık sürecini en iyi şekilde götürürüz."

"HEPSİ FİT GELDİ"

"Bizde mutsuz oyuncu yok. Hepsi motive ve çalışıyor. Tüm oyuncular yazı çok iyi geçirmiş hepsi fit geldi. Yeni katılacak oyuncularımız da olacak."

MARUF GÜNEŞ'İN DEMEÇLERİ

Soru: "2 sene boyunca sizi görmüyorduk artık daha fazla görünecek misiniz?"

Maruf Güneş: "Biz Galatasaray için çalışıyoruz, görünüp görünmeme gibi gayemiz yok. Tek gayemiz hizmet etmek. Görünüp görünmeme amacımız yok. Galatasaray'ın hizmetkarıyız." ifadelerini kullandı.