İbrahim Hatipoğlu, Batshuayi ve basında adı geçen bazı futbolcularla ilgili konuştu.

BATSHUAYİ AÇIKLAMASI

"Resmi imzalar atılmadı. Resmi imzalar atılmadan herhangi bir şey söylemem doğru değil. İlgilendiğimiz, beğendiğimiz, takımda görmek istediğimiz oyuncu. Futbolda resmi imzalar atılmadan bitti denmez. Belli mesafeler katettiğimizi düşünüyorum. Bir aksilik olmazsa resmi transfer süresi başlayınca imza atınca bu soruları yanıtlarız. Resmi dönemi beklemek en doğrusu."

ICARDİ VE ERDEN TİMUR SÖZLERİ

"Icardi neden mutsuz olsun ben onu anlamıyorum. Son derece mutlu. Kendisi bizzat açıkladı Temmuz'da kampa katılacak. Erden Timur, herkesin sevdiği bir kardeşimiz. Icardi için de öyle."

"LİSTEMİZDE 6-7 OYUNCU VAR"

Galatasaray, Ryan Kent'le görüşecek Galatasaray, Ryan Kent'le görüşecek

"Bissaka ve Assignon listemizde olup takip ettiğimiz isimlerden ikisi. Ancak listemizde 6-7 oyuncu var. Oyuncunun Türkiye’ye bakış açısı, oluşacak toplam maliyeti… Okan Hocamız’ın ve scout ekibimizin belirlediği bazı kriterler var. Oyuncunun taşıması gereken özellikler var. Bizim beklentilerimizi karşılayacak bir ismi transfer edeceğiz. Herkese eşit mesafedeyiz. Yakınlık transferde şartlar oluşunca bundan bahsedebiliriz. Burada listemizdeki oyuncuların şartlarını öğrenip, listemizdeki oyuncuları güncelleyip Türkiye’ye dönüp şartları yeniden değerlendirip yolumuza devam edeceğiz. İmza atacağımız aşamada değiliz."

FIRSAT TRANSFERİ

"Daha vakit çok. Galatasaray iki yılın şampiyonu çok da iyi kadroya sahibiz. Transferdeki amacımız sadece takıma rötuş yapmak. Acelemiz yok. Yarın Galatasaray maç oynamaya kalksa, çok güzel kadroyla sahaya çıkacak durumda. Taraftarımız rahat olsun. Son dakikaya transfer kalır mı? Ancak fırsat transferleri kalabilir." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı