Fırat Aydınus, VAR Hakemi Volkan Bayarslan'a sert eleştirilerde bulundu.

"GEÇEN SENEKİ GALATASARAY'I GÖREMİYORUZ"

"Geçen seneki Galatasaray'ı göremiyoruz. O zaman daha hırslıydı, daha fazla kanattan bindirmeler ve daha organize görüyorduk. Mental eksiklik gözüküyor. Demek ki birkaç takviye gerekiyor."

"BAZI POZİSYONLARDA ÇOK YANILDI"

Hüseyin Yücel, Galatasaray yönetimine gönderme yaptı Hüseyin Yücel, Galatasaray yönetimine gönderme yaptı

"Direnç Tonusluoğlu, geçen hafta 1-1 biten Rizespor - Başakşehir maçını yönetmişti. Kimse dikkat etmedi ama bazı kararları hiç doğru değildi. 1 penaltıyı ve 1 kırmızı kartı es geçmişti. 3 gün sonra bu maça verildi. Konyaspor - Galatasaray maçında bu kadar sarı kartın es geçildiği bir karşılaşma hatırlamıyorum. Direnç'i beğeniyorum ama 'Ben kart vermeyeceğim' görüntüsünden uzak durmalı. Bazı pozisyonlarda çok yanıldı."

ES GEÇİLEN SARI KARTLAR

"34.dakikada Abdülkerim Bardakçı, 56.dakikada Jevtovic, 64.dakikada Mertens, 67.dakikada Torreira sarı kart görmeliydi."

GALATASARAY'IN ATTIĞI GOLDE OFSAYT VAR MI?

"Herhangi bir ofsayt söz konusu değil. Ofsayt pozisyonunda duran Torreira şeklen duruyor ama cezalandırılması gereken bir ofsayt söz konusu değil. Çünkü topa herhangi bir müdahelesi yok. Kerem'in dokunduğu topta da bir problem yok. Gol nizami."

ICARDİ'NİN İPTAL EDİLEN GOLÜ

"Bir futbolcu, rakip futbolcunun ayağına topa müdahale etmeden ayağını koyuyorsa ve engellerse o faul yapmış olur. Yani Konyasporlu futbolcu faul yapıyor. Burada Torreira topla oynama isteğinde. Topa dokunuyor da zaten. Lütfen yapmayın ya. VAR buna karışamaz. % 100 faul pozisyonu mu ki sen çağırıyorsun. Geçen sene Volkan Bayarslan iki kez koşamadı sen bu hakemin etinden sütünden yararlanmak istiyorsun. Volkan, senin gibi profesyonel futbol oynamış bir hakem nasıl hata yapabilir? Kesin olarak bir şey söylüyorum VAR karışamaz." yorumunda bulundu.

Editör: Berksan Sabancı