Fırat Aydınus, Galatasaray yönetimine transfer çağrısında da bulundu.

"PENALTI VE SARI KART"

"Galatasaray'ın Icardi'yle kazandığı penaltı doğru karar. Sarı kart vermedi çünkü bariz gol şansı olarak görmedi. Arkadan itme veya çekme olsaydı o zaman Turgut Doman'a VAR'dan bir kırmızı kart uyarısı da gelebilirdi."

Önder Özen: "Galatasaray kazanırsa, Fenerbahçe yarıştan kopar" Önder Özen: "Galatasaray kazanırsa, Fenerbahçe yarıştan kopar"

"HEM TRANSFER HEM MENTAL ONARIM"

"Zaha'nın kadro dışı kalması, Kerem'in soyunma odası olayları, Icardi'nin ihtar çektiği iddiaları, yönetimin yaz boyu eleştirilmesi biraz sahaya yansımış gözüküyor. Ama Galatasaray buna rağmen iyi maç çıkardı. Hatayspor merkezi kapatarak onların 19 orta yapmasına sebebiyet verdi. Kanatlardan gelmeye çalıştılar. Kadroya baktığım zaman hem transfere hem de mental bir onarıma ihtiyaç duyuluyor. Burada Galatasaray yönetimine çok iş düştüğünü söylemeliyim. Okan Buruk da oyuncu idaresi anlamında başarılı grafiğini sürdürmeli."

"KÖHN SARI KART GÖRMELİYDİ"

"Karşılaşmanın 73.dakikasında taç çizgisinin orada Köhn'ün illegal açılmış kollarında kartı kullanacaksın, sarı görmeliydi. Hakem bunu kaçırdı. Ayrıca Abdülkerim'e de atlanan bir sarı kart var." dedi.

Editör: Berksan Sabancı