FUTBOL

Fernando Muslera'dan Süper Kupa açıklaması

Galatasaray file bekçisi Fernando Muslera, Beşiktaş'la oynanacak Süper Kupa maçı öncesi basının karşısına geçti.

Abone Ol

Galatasaray kaptanı Muslera'nın derbiye dair demeçleri şöyle...

"HAZIRLIK DÖNEMİNİ ÇOK İYİ GEÇİRDİK"

"Çok mutluyuz bir kez daha sezona başlıyoruz. Önümüzde bir şampiyonluk daha var. Birçok sene geçirdim Galatasaray'da ve sürekli başarı için mücadele ettik. Yarın ilk maçımızla başlayacağız. Şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Her şeyden önce harika bir gösteri olmasını diliyorum. Hazırlık dönemini çok iyi geçirdik. Yarın bu amacımızın başlangıcı olacak."

"EKSTRA MOTİVASYON VERİYOR"

"Rakibimize karşı mücadele edecek olmamız ekstra bir motivasyon veriyor. Sezon başına denk geldi bu. Buradan alacağımız bir galibiyet bizi heyecanlandıracak ve pozitif motive edecektir. Bir sonraki maçımıza da etki edecektir. Daha önce birçok kez karşı karşıya geldik ve bir kez daha iyi bir maç olmasını ümit ediyorum."

TRANSFERLERE DAİR

"Gelecek oyuncular yüksek kalitede olacaktır. Hızlı şekilde adapte olabilen oyuncu olacaktır. Türkiye'deki futbolu bilmedikleri için biraz zorluk yaşayabilir ama transferleri yaparken hangi oyuncu ne yapıyor onu bilerek yapıyor ve bunu daha basit adaptasyona çevirebiliyor bu şekilde."

VAN BRONCKHORST SORUSU

Soru: 2010 Dünya Kupası'nda en güzel golü atan var Bronckhorst ile yarın rakip olacak, hangi duyguları barındırıyor?

Muslera: "Gelmeden önce çok fazla Twitter'a bakıyormuş herhalde? (Gülerek). Evet en iyi goldü söylenebilecek bir şey yok." şeklinde konuştu.