Fatih Terim, fikstür ve zemin bahanelerine tepki gösterdi. Terim'in bu sözleri Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'a gönderme olarak lanse edildi.

"BAŞARILI OLMAK İSTİYORSAN OYNAYACAKSIN"

"Trafik sıkışmış, gün yokmuş... O zaman hep kendi ülkemizde oynarsak hiç sıkıntı yok. Kupada kasımdan sonra oynayalım, ligde de 30-35 maç oynayalım bitsin. Ya kardeşim... Başarılı olmak istiyorsan 60'tan aşağı maç oynamayacaksın. Futbolculara gidelim, onlar da bakmayın siz, benden ayrı düşünmüyordur. 27-28-29 veya 30 kişilik kadrolarda oyunculara maaş ödüyorsanız, o zaman haftanın belirli günlerinde... Her takım bilimsel olarak hazırlanıyor. Belli bir saat sonra kendinize dönersiniz."

Zeki Uzundurukan: "Yunus gidecekti, Okan Buruk engelledi" Zeki Uzundurukan: "Yunus gidecekti, Okan Buruk engelledi"

"RAKİP BAŞKA SAHADA MI OYNUYOR?"

"Yağmur yağıyor, maç kaybediyoruz, kramponlarımız kayan durumdan geldik buralara. Rakip nerede oynuyordu, başka sahada mı? 7.32 kale, 2.44... Bir metreden atamaz golü direğe çarpar... Direğe çarpmanın mutluluk verdiği tek ülke biziz, 'ne yapalım 3 tane top direkten döndü', e içeri atamadın. Ben oynanmasından, mümkünse 7 gün içinde daha da fazla oynanmasından yanayım." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı