Fatih Altaylı, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in planlarından bahsetti.

"AMACI YÖNETİM KURULUNU AKLAMAKTI"

"Dediğim gibi oldu. Dursun Özbek, eski Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar'a gitmiş. Çünkü ilk Başkanlığı döneminde kendisine kol kanat germişti. Demiş ki 'Bir komisyon kuralım, bu komisyonun başına siz geçin' şeklinde konuşmuş. Benim bildiğim İrfan Aktar 90 yaşında. Üstelik bu konularla ilgili herhangi bir uzmanlığı da yok. Dursun Özbek'in amacı yönetim kurulunu aklatmaktı."

"ŞİMDİ KİM ŞEREFSİZ?"

"Özbek'in bu planı tutmayınca A.A isimli savcıyı devreye sokarak kendilerine daha yakın bir savcı arayışına girdiler. Ben ve Hayri Kozak bu yolsuzluk iddialarını gündeme getirdikten sonra Dursun Özbek'i kukla gibi oynatan yöneticiler bizimle ilgili ağır açıklamalar yaptılar. Ne yalancılığımız, ne şerefsizliğimiz kaldı. Şimdi kim şerefsiz kim yalancıymış? Bu konu araştırılacak. Bu konunun halen bağımsız şirketler tarafından araştırılmasından yanayım. İkinci olarak da adı geçen yönetim kurulu üyelerinin stada giriş ve çıkışları yasaklanmalı + görevleri askıya alınmalı. Bahsettiğim şahıslar Alper Narman ve Bora Bahçetepe. Bu isimlerin HTS kayıtlarının, taraftarlarla yaptıkları telefon görüşmelerinin de ortaya çıkarılması lazım."

"İHBAR YAĞIYOR"

Ümit Özat: "Okan Buruk'a Kadıköy'de karşılığını verecekler" Ümit Özat: "Okan Buruk'a Kadıköy'de karşılığını verecekler"

"Bu ciddi bir iş. Galatasaraylı taraftarlar bana teşekkür ediyor. İlk defa Galatasaray - Young Boys maçında bilet bulundu. İlk defa taraftarlar afişe fiyatlardan bilet alabiliyor. Bu arada her tarafa da ihbar yağıyor. Diğer kulüpler de oluyor ancak Galatasaray'da yöneticiler parayı cebe atmışlar. Karaborsa tayfası diğer takımlarda da mevcut ama Galatasaray'da yöneticiler ön plana çıktı. Galatasaray bir dernek olduğu için her yönetim kurulu üyesinin mal beyanında bulunması gerekiyor. Özbek ve yöneticileri hiçbiri mal beyanında bulunmamışlar. Dünkü malları ne, bugünkü malları ne? Karşılaştırma yapmak mümkün değil. Ama yine de belge açısından bakılabilir. Sadece iki kişi mal beyanında bulunmuş istifa eden Ali Yüce ve görevi devam eden Mehmet Cibara." sözlerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı