Fatih Altaylı, TFF Başkan adayı Servet Yardımcı'ya eleştirilerde bulundu.

"BUNLAR PARALI ASKER"

"Spor yorumcusu, gazetecisi olarak Youtube'da fırıl fırıl gezenlerin büyük bölümünün menajerlik şirketleriyle ve teknik direktörlerle akçeli işleri var. Bunların, Montella'yı teknik olarak değerlendirecek ihtimali yok, bunlar paralı askerler."

Rasim Ozan Kütahyalı: "Okan Buruk kader sınavında" Rasim Ozan Kütahyalı: "Okan Buruk kader sınavında"

"TATİLDE OLDUĞU SÖYLENİYOR"

"Türk Milli takım oyuncusu Merih Demiral UEFA'dan haksız yere ceza alırken deve kuşu gibi kafasını kuma gömen UEFA icra kurulu üyesi Servet Yardımcı'nın tatilde olduğu söyleniyor."

"ALİ KOÇ'UN KENDİSİ DESTEKLİYORDU"

"Bana; Servet Yardımcı'ya laf söylediğim için 'Büyükekşi devam etsin diye böyle yapıyorsun' diyen Galatasaraylı ve Fenerbahçelilere şunu söylüyorum, Ben Mehmet Büyükekşi için 'Bu adam FETÖ şüphesiyle THY yönetim kurulundan uzaktırılmış adam bunu nasıl TFF Başkanı yapıyorsunuz?' dediğimde bugün bana saldıran (Fenerbahçeliler) taraftarların Başkanı (Ali Koç), o zaman kendisini destekliyordu. Belki de FETÖ'cü olduğu için destekliyordu onu da bilemiyoruz."

"UEFA'DA BİR ETKİNLİĞİ YOK"

"UEFA'daki temsilcimiz Servet Yardımcı benim lekelemeye çalışmama gerek yok bu olayda (Merih'in ceza alması) zaten lekeli. Çok belli ki zaten UEFA'da herhangi bir etkinliği yok, toplantıya gittiğinde konuşmuyordur zaten tipi de öyle karizması olan şahsiyet değil." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı