Evren Turhan, Sarı-kırmızılılarda yapılan transfer görüşmelerinin uzun sürdüğünü söyledi.

"KURUMSALLIK VAR AMA..."

"Galatasaray'da transfer şöyle yapılıyor. Okan Hoca, Cenk Ergün'le konuşuyor. Cenk Ergün, görüşme yapmak için İbrahim Hatipoğlu ve Maruf Güneş'e oyuncuları söylüyor. Onlar görüşme yaptıktan sonra en son Başkan Dursun Özbek'e bilgi paylaşıyorlar. Şimdi burada kurumsallık var ama işler aksıyor. Böyle olunca da ne oluyor? Görüşmeler uzadıkça transferin olmama ihtimali ve başka pürüzler ortaya çıkıyor."

"ERDEN TİMUR ÖYLE DEĞİLDİ"

"Daha önceki transfer dönemlerinde Erden Timur öyle değildi. Direkt her şeyi tek başına hallediyordu. Hocayla, başkanla irtibat halindeydi. İşler takır takır yürüyordu. Bir de burada iletişim çok önemli. Sen x adlı oyuncuyu alamıyorsan bunu kamuoyuna ve taraftarına açıklaman lazım. Birinci ağızdan açıklama yapmak farklı, gazetecilerden transfer bilgisi öğrenmek farklı. Bu sefer diğer gazeteci veya muhabir başka bir şey söylüyor. Taraftarın aklı bulanıyor, kime inanacağına şaşırıyor."

"HOCA PROBLEM ETMİYOR"

Rasim Ozan Kütahyalı: "Fatih Terim dönmek istiyor" Rasim Ozan Kütahyalı: "Fatih Terim dönmek istiyor"

"Mesela Oliveira'yı Okan Buruk istemiyor ama takımda kalırsa kendisinden faydalanacak. Hoca transferi problem etmiyor. Yönetime inanıyor ve taraftara güvence veriyor." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı