Evren Turhan, Galatasaray'ın kanat oyuncusu Barış Alper Yılmaz'ı da hedef aldı.

Levent Tüzemen, Okan Buruk'u eleştirdi: "Neyin fantezisi bu?" Levent Tüzemen, Okan Buruk'u eleştirdi: "Neyin fantezisi bu?"

"ŞAPKASINI ÖNÜNE KOYACAK"

"3-0'dan 3-3'e gelen maçı kabul etmek mümkün değil. Galatasaray burada gerçek öz eleştiriyi iyi yapması lazım. Özellikle Okan Hoca şapkasını önüne koyacak."

"KAFAM KARIŞTI"

"Okan Buruk'un maç sonu açıklamalarında kafam karıştı. Evet rotasyon yapması gerekiyordu ama rotasyon bu kadar keskin yapılmaz. Takımın omurgasındaki oyuncular kim? Sanchez ve Torreira. Oynatmama nedeni neydi? Zaten maç önü açıklamalarından da kafasının karışık olduğu gözüküyordu. 2-3 oyuncu olabilir, ama 5-6 oyuncu olunca radikal bir hamleye dönüşüyor."

"BIRAK YÖNETİCİLER KONUŞSUN"

"Galatasaray haftada 2-3 maç oynayacak. Galatasaray kadrosu buna göre kuruldu. Mazeret değil, çıkacaklar oynayacaklar. Beşiktaş, Young Boys ve bu maçta kaza olabilir ama böyle durumlarda sinirli bir şekilde hakem ve TFF hakkında konuşması doğru değil. Bu toplara girmemeli. Bırak Galatasaray'ın yöneticileri konuşsun. Sen antrenör olarak hakem hakkında devamlı konuşursan kendi skalanı düşürürsün.

"LAUBALİ DAVRANDI"

"Özellikle bazı oyuncularda ciddiyetsizlik hakimdi. Örneğin Barış Alper oyuna girdi çok laubali davrandı. Sahada kaldığı dakikalarda hayalet gibiydi." sözlerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı