FUTBOL

Evren Turhan'dan Okan Buruk'a: "Artık fazlalaştı..."

Spor yorumcusu Evren Turhan, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'a Rigas maçından sonra uyarılarda bulundu.

Abone Ol

TV8,5'a konuşan Evren Turhan, Galatasaraylı bazı futbolculara da eleştiriler sarf etti.

"KASIMPAŞA'DAN KÖTÜ TAKIM"

"Galatasaray'ın bugün berabere kaldığı Rigas, Kasımpaşa'dan bile kötü takım. Tamam mücadele ettiler ama durum bundan ibaret. Hiç Galatasaray'la karşılaştırmam bile. Kadroda vurdumduymazlık, laubalilik var lider oyuncuların çıkıp takımı toparlayıp bazı şeyleri anlatması gerekiyor. Barış Alper ve Batshuayi'nin vücut dilleri iyi değil mesela."

"HALEN ŞANSLARI VAR"

"Baktığın zaman Galatasaray ligde lider, Avrupa'da 2 maçta 4 puan aldı. Halen şansları var ancak konu o değil. Puan kaybetmeleri normal değil. Beşiktaş'tan 5 ye, kendinden düşük bütçeli Young Boys'a iki maçta da yenil, 3-0'dan maç ver, Anadolu takımından bile iyi olmayan Rigas'a 2-0'dan maç ver. Bunlar olacak şey değil. Asla kabul etmem."

"İSTİFA SÖZ KONUSU DEĞİL"

"Okan Buruk'la ilgili asla istifa veya görevi bırakması gibi şeyler söz konusu değil. Fakat bu uyarılar artık fazlalaştı. Senin Rigas'ı yenmek için Osimhen veya Torreira'ya ihtiyaç duymaman lazım. Özellikle demeçlerine dikkat etmen gerek. Bir an önce kim oynuyorsa forma şansı vereceksin, oynamayan da kenara çekilecek. Bunun dışında takımın formasyonu artık belirgin olmalı. Her maç farklı bir diziliş olmamalı." ifadelerini kullandı.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }