FUTBOL

Evren Turhan'dan Okan Buruk iddiası: "2028'e kadar..."

TV8,5 yorumcusu Evren Turhan, derbi galibiyetinden ötürü Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'a övgüler sarf etti.

Abone Ol

Evren Turhan müsabakaya dair öne çıkan analizlerde de bulundu.

"MERT HAKAN HAMLESİNİ ANLAMADIM"

"Fred, İsmail ve Tadic hiç iyi değildi. Fenerbahçe pozisyonlara girdi ama bireysel olarak oyuncular bekleneni veremedi. Maximin bir şeyler yaptı ama yeterli olmadı. Mourinho'nun ikinci yarıdaki Mert Hakan hamlesini anlamadım. Zaten kartı vardı. Fenerbahçe adına kötü gece oldu."

"SARA ÜZERİNE KOYUYOR"

"Galatasaray güzel bir galibiyet aldı ama derbi galibiyetleri sadece şampiyonluk için yetmez. Sara üzerine koyuyor ve daha iyi olacak. Championship'de geçen sezon yılın 11'ine seçildi. O lig bizim ligimizden daha sert. Jelert'e bakıyorsun o da biraz gelişecek. Yavaş yavaş şans bulacak. Diğer taraftan Mertens çok akıllıca işler yaptı. Osimhen aldı, verdi stoperleri karıştırdı. Yunus ikinci yarı iyiydi. Sanchez bildiğimiz gibi. Galatasaray tamemen üstün oynadığı maçta hak ettiği galibiyeti elde etti."

"BİZDEN BAŞKA DOSTUMUZ YOK"

"Okan Buruk rekorlar kıran teknik adam. Galatasaray’a 2028’e kadar Avrupa'da kupa kazandıracak inşallah. Derbide yine yapacağını yaptı. Eleştirirken artık biraz daha saygılı olalım, değerlerimize sahip çıkalım, bizim bizden başka dostumuz yok." şeklinde konuştu.