FUTBOL

Evren Turhan'dan eleştiriler: "Laubali oynadılar"

TV8,5 yorumcusu Evren Turhan, Galatasaray'ın deplasmanda Adana Demirspor'u 5-1 yendiği maçla ilgili görüşlerini aktardı.

Abone Ol

Evren Turhan'ın Sarı-kırmızılı takımla ilgili yorumları şöyle...

"ÖLÇÜ MAÇI DEĞİL"

"Bu galibiyet asla Galatasaray için ölçü maçı değil. Çünkü rakibinin transfer tahtası kapalı sadece kümede kalmayı hedefliyorlar. Ama Young Boys maçı sonrası iyi bir moral oldu. Metehan fena değildi. Birkaç pozisyonu güzel karşıladı, asist yaptı. Galatasaray için kazanım olacak."

OYUNCULARA ELEŞTİRİLER

"Oyuna sonradan giren oyuncular çok laubali oynadılar. Sen her zaman böyle bir skoru ve maçı bulamazsın. Bakıyorum basit top kayıpları ve gol kaçırmaları gördük. Batshuayi çok kaçırdı. Böyle olmamalı. Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper iyiydi. Ama genel olarak bir moral düşüklüğü var. Milli aradan sonraki görüntü her şey için belirleyici olacak."

"YÖNETİME TİYO VERİYORUM..."

"Hermoso'nun elden kaçacağını söylemiştim. Gece vakti yönetime mesaj atıyorum, tiyo veriyorum. Al elden kaçtı. Bu işlerde biraz gizlilik olacak. Herkes her şeyi biliyor. Demek ki orada bir açıklık var. Herkes, her şeyi sosyal medyaya muhabirlere veriyor. Bu işleri Erden Timur çözüyordu. İyi veya kötü transfer. Şimdi herkes baş olmuş, kendine göre hareket ediyor. Ne olacak şimdi? Eldekileri göndermeye çalışıyorsun. Okan Buruk bu isimleri vermişti. Sezon başında yapacaktınız bu hamleleri." dedi.