TV8,5'a değerlendirmelerde bulunan Evren Turhan, Galatasaray yönetiminin zor durumda kaldığını söyledi.

OKAN BURUK'A ELEŞTİRİLER

"Galatasaray, rakibinin analizini hiç yapmamış. Young Boys ilk maçta da aynı futbolu oynamıştı. Okan Buruk çift santrforla başladı maça dayanıklı takımın üzerine bodozlama daldı. Stoperler çok ağır top çıkaramıyor, orta saha çok çabuk geçildi. Hücum oyuncuları da kapanan Young Boys karşısında hiçbir şey yapamadı. Takımda zaten sıkıntılar vardı hoca üzerini örtemeye çalıştı ama bir yere kadar. Davinson iyileşti ama hoca riske etmek istemedi. Çünkü geçen sene Icardi'de benzer durum yaşandı. Sakatlığı nüksetti."

"MUSLERA'YA YAKIŞMADI"

"Galatasaray'ın kaptanı Muslera'ya gördüğü kırmızı kart hiç yakışmadı. Maç 1-0 olabilir ama 10 dakika uzatma geldi. Belki 2 gol atacaksın. Böyle kolay oyundan kopulmaz. Sen kaptan olarak bunu yaparsan, diğer futbolcular da kopar gider."

Ümit Özat: "Okan Buruk'a Kadıköy'de karşılığını verecekler" Ümit Özat: "Okan Buruk'a Kadıköy'de karşılığını verecekler"

"İSTİFA EDEBİLİRLER"

"Galatasaray yönetiminde bir takım sıkıntılar vardı. İlerleyen zamanlarda bazı yöneticiler istifa edebilirler. Bazı şeyler halının altına süpürüldü ama olumsuz sonuçlarda ortaya çıkacak artık. Bu ortamı yönetim hazırladı, hoca dayanabildiği kadar dayandı. Zaman geçtikçe çember daralacak ve istifa kararları alınabilir, hiç şaşırmam. Belki kongreye de gidebilirler." dedi.

Editör: Berksan Sabancı