FUTBOL

Evren Turhan tehlikeyi açıkladı: "Bazı şeyler karıştı"

TV8,5 yorumcusu Evren Turhan, Young Boys'a 3-2 kaybeden Galatasaray'la ilgili çarpıcı bilgiler aktardı.

Abone Ol

Evren Turhan, Galatasaray yönetimindeki çatlak seslerden de bahsetti.

"20.DAKİKADA MERTENS ÇIKABİLİRDİ"

"Galatasaray ikinci yarıya çok farklı çıktı. Ziyech hamlesi işe yaradı. Daha sonrasında Batshuayi oyuna girdi, 2 gol birden attı. Young Boys'un iki stoperi Icardi'yi kilitledi orada Mertens yardım edemedi. Belki 20.dakikada bile Mertens çıkabilirdi. Hocaların böyle dokunuşlar yapması lazım. Doymuş bir futbolcu. Batshuayi'ye bakıyorsun istekli ve halen aç." 

"SARA'YI BEĞENDİM"

"Bence Galatasaray turu geçti. İkinci yarıda Young Boys'u eleyecektir. Sara'yı beğendim, çok iyi oyuncu almışlar. Jelert de fena değil. Ziyech 10 numaraya geldikten sonra kullandığı duran toplarla maçın içerisine girdi."

TRANSFER ELEŞTİRİSİ

"Galatasaray transfer planlamasında hatalar yaptı. Sanchez sakat, Abdülkerim cezalı. Bir tek Nelsson kaldı. Emin'i boş yere sattılar, genç Metehan oynayabilir mi? Göreceğiz."

"GALATASARAYLILAR ÖĞRENECEK"

"Erden Timur gittikten sonra bazı şeyler karıştı. Söylemek istemiyorduk ama Galatasaraylılar öğrenecek. Maaş ödemelerinde sıkıntılar var onun üzerine eksik takviyeler tam giderilmedi. Timur'un hazırladığı transfer listesi yok. Barış'a teklifler var ama tepkilerden çekiniyorlar." şeklinde konuştu.