TV8,5'a Süper Kupa Finalini değerlendiren Evren Turhan'ın sözleri şöyle...

"BÜYÜK HEZİMET"

"Kupa Finali'nin kaybedilmesini geçtim 5-0'lık sonuç hakikaten büyük hezimet. Futbolculara baktım çok kötü durumdular. Böyle mağlubiyetler büyük travmalar yaratabilir. Olumlu anlamda da büyük kırılmalar da çıkartabilir. Herkesin ders çıkarması gerekiyor. Beşiktaş'a gelirsek zaten hak ederek kazandılar. Transferler takıma uyum sağlamış."

"ONLARA GÜVENME"

"Okan Hoca'yla ilgili bazı şeyler söylemek istiyorum. Birkaç yönetici sırtını sıvazlamış olabilir. Onlara güvenme 2 sene şampiyonluk aldın kredin var, maaşına ciddi zam yapıldı. Kredine ve zammına da güvenme. Galatasaray'da her gün başka bir gündem oluşur. Bunu Fatih Terim ve Hamza Hamzaoğlu'nda gördük. Fatih Hoca, Burak Elmas'la sözleşme imzaladı 3 ay sonra görevine son verildi."

"GÜÇ ZEHİRLENMESİNE..."

Serdar Ali Çelikler, Erden Timur'un Galatasaray'a dönüş tarihini açkladı Serdar Ali Çelikler, Erden Timur'un Galatasaray'a dönüş tarihini açkladı

"Antrenör başarı aldıkça, iyi maaş aldıkça egosu ister istemez artar. Burada hocanın güç zehirlenmesine girmemesi gerekiyor. Zaha'yla ilgili demeçlerine hiç gerek yoktu. Hep sakinliğiyle kazandı başarılarını. Bu çizgide devam etmeli. Agresif tavırlar yakışmıyor. Sükunetli davranmalı" dedi.

Editör: Berksan Sabancı