Evren Turhan, Galatasaray'ın 4'lü savunmadan vazgeçmemesi gerektiğini belirtti.
"AHMED'İN DAHA İYİ OLMASI GEREKİYORDU"
"Ahmed Kutucu iyi oyuncu, iyi niyetli ama bir anda gelip de büyük takımın kurtarıcısı olamaz. Yunus'un olmadığı ortamda daha iyi olması gerekiyordu. Fakat Ahmed'in yanındaki adamlar da pek iyi değildi. Cuesta da pek iyi değildi. Sarı kartı olduğu için çıktı. Sallai hamlesi de güzel zamanda geldi."
"ABDÜLKERİM'İN HATASI VARDI"
"Ben Lemina'nın bu kadar hazır olduğunu tahmin edemezdim. Gerçekten büyük etki yarattı. Galatasaray'ın artık 4-2-3-1 oynaması gerekiyor veya 4'lü savunmadan bundan böyle vazgeçmeyecekler. Morata varsa çift forvet oynarsın ama diğer türlü çift forvet oynanmaz. Galatasaray taçtan gol yedi. Orada Eren Elmalı'dan çok Abdülkerim'in hatası vardı."
"TAKIMIN MENTAL SORUNU VAR"
"AZ Alkmaar maçı malesef sarsmış herkesi. Çünkü takımın mental sorunu var. Fenerbahçe biraz daha oynadığı futbolla çok konuşuluyor. Lider ama oyun olarak bir düşüş olduğu gözüküyor Galatasaray'ın. Bu da herkesin moralini bozuyor. Taraftar sezonun ilk yarısındaki futbolu, geçen sezonun finalindeki maçları özlüyor. Galatasaray'ın bu süreçte çok fazla kayıp yaşamaması çok önemli. Bunlar hep kırılma oluyor. Transferler yeni geldi. Henüz ilk maçına çıkanlar var. Derbi maçıyla birlikte Galatasaray'ın çıkışa geçeceğini düşünüyorum. Lemina hamlesi çok enerji yarattı. Osimhen ise zaten takımı sırtlıyor." ifadelerini kullandı.