BTV'ye konuşan Evren Turhan, Ali Koç'un Fatih Terim, Erden Timur ve Okan Buruk'a düşmanlık beslediğini söyledi.

"SİYASETÇİLERİN BİLE ÖNÜNE GEÇTİ"

"Ali Koç verdiği demeçlerle siyasetçilerin bile önüne geçti. Yüzümüzü nereye çevirsek onu görüyoruz. Şampiyonluk kutlanmıyormuş. Nereden biliyorsun? Türkiye'nin her yerinde derneklerde, mekanlarda hep kutlamalar var."

"TERİM'E İÇERDEN PLAN YAPTI"

"Ali Koç, Mustafa Cengiz döneminde Fatih Terim'e içerden plan yaptı ama olmadı. Burak Elmas yönetiminde de plan yaptı bu kez başardı. O konu çok detaylı. Söylemek istemiyorum daha fazla. Evet Fatih Terim çok başarılı olmadı son döneminde ama Burak Elmas normal şartlar altında 4 ay önce getirdiği hocayı göndermezdi Koç'un hedefinde hep başarılı isimler var. Fatih Terim, Erden Timur ve Okan Buruk. Çamur at izi kalsın taktiği. Yıpratmaya çalışıyor rakibini."

Sinan Engin: "Galatasaray 2 tane yer, 5 tane atar" Sinan Engin: "Galatasaray 2 tane yer, 5 tane atar"

"OKAN BURUK ÖZÜR DİLEDİ"

"Ali Koç, Okan Buruk'a küfür videosundan dem vuruyor. Özür diledi. Yanlış yaptığını da söyledik. Daha ne diyelim? Dön Fenerbahçe Basket takımına bak neler diyorlar neler? Her sene aynı şey yapılıyor. Biz bir şey diyor muyuz? Kendi başarısızlıklarını örtmek için hep gündem değiştiriyor. İstediğini aldı başkan seçildi artık herkese laf atabilir." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı