FUTBOL

Ertem Şener'in Galatasaray eleştirisi: "Sonuncu olur"

Spor yorumcusu Ertem Şener, Young Boys'a 3-2 kaybeden Galatasaray Futbol Takımına eleştirilerde bulundu.

Abone Ol

Ertem Şener, maç sonu demeçler veren Okan Buruk'u eleştirdi.

"DARMADAĞIN OLMUŞTU"

"Bu Galatasaray Şampiyonlar Ligi gruplarında nasıl başarılı olacak? Young Boys dediğin takım maç fazlasıyla liginde sondan ikinci sırada. Demek ki biraz daha formda olsalar 5'lik olacaktı Galatasaray. Batshuayi o golleri atmasa darmadağın olmuştu Galatasaray. Yememiş içmemişler bu maçı beklemişler sanki."

"ZAHA NEDEN YOK?"

"Mertens bu seviyeleri kaldıramıyor yaşı gereği. Köhn olmuyor. Abdülkerim formsuz. Zaha neden yok? Bu tip maçları seven bir yapısı var. Barış Alper hastaysa oynatma. Ziyech ikinci yarı girdi her şey değişti hücumda."

"SADECE GENLERİ BU MAÇI TUTTU"

"Karşılaşmaya dair herhangi bir teknik-taktik yok. Galatasaray ön alan presi yapamadı, defans yapamadı, organize olamadı. Sadece genleri sayesinde maçı tutmayı başardı."

"AVERAJ TAKIMI OLURLAR"

"Galatasaray ne yapar ne eder evinde 50 bin kişiyle turu geçer ve Şampiyonlar Ligi'ne kalır. Ama bu futbolla yeni statüde diğer takımlar arasında sonuncu olur ve averaj takımı olurlar."

"SEN YAPACAKSIN HOCAM"

"Okan Hoca maçtan sonra diyorki 'Savunma oyuncularımın form tutması lazım' sen yapacaksın hocam bunları. Her şeyi futbolcu yapamaz. Formsuz ise yerine adam alacaksın. Ayrıca zemin ve hakemlik bir durum da yok. Galatasaray her hafta kötü oynuyordu sadece bireysel becerilerle ligde 2 maçtır kazanıyordu." ifadelerini kullandı.