Ertem Şener bu transferin gerçekeşebilme ihtimalini zor gördüğünü söyledi.

"10 MİLYON EURO İSTİYOR"

"Manchester United'ın futbolcusu Rashford için Jorge Jesus'un takımı Al Hilal de devrede. Onun dışında Barcelona da peşinde. Yıllık 10 milyon Euro istiyor. Bu adamı nasıl alacaksın? Her gelene 10 milyon Euro ver, yerli futbolcular isyan etmez mi? Diyelim ki geldi, kimin yerine oynatacaksın?"

"FENERBAHÇE VEREMEDİ"

Ilgaz Çınar, Okan Buruk'a Fatih Terim üzerinden 2 örnek Ilgaz Çınar, Okan Buruk'a Fatih Terim üzerinden 2 örnek

"Çok açık söylüyorum Fenerbahçe oyuncunun yıllık maaşını, kazancını hepsini hesap etti o maliyeti veremedi, o sebeple de çekildiler masadan. Acun Ilıcalı da bu yüzden masadan kalktı. Galatasaray'ın kadrosunda bek yokken, orta saha yokken Rashford'a ne gerek var? Fırsat transferi diyorsunuz şova kaçıyor."

"GALATASARAY SINIFTA KALDI"

"Üzülerek söylüyorum ki sayın Galatasaraylı yöneticiler bu transfer döneminde sınıfta kalmıştır, Galatasaray'ın bir sürü bölgede eksikleri var ama hiçbirisi giderilmedi. Bu eksikler 1-2 ayda oluşmadı. 1 senedir belliydi ama maalesef hiçbir şey yapılmadı. Hakikaten de Allah Okan Buruk ve ekibine sabır versin. Evet onun da hataları oldu ama kaç transfer dönemi geçti ben halen Galatasaray'ın dolu dolu kadrosuyla transfer dönemini bitirip sezona girdiğini hatırlamıyorum. Belki hocanın ilk sezonu hariç diyebilirim." dedi.