Ertem Şener, Galatasaray yönetimine de bazı çağrılar yaptı.

"ABDÜLKERİM SANA NE OLMUŞ?"

"Galatasaraylı Abdülkerim Bardakçı'nın yeni saçıyla birlikte performansı inanılmaz düşmüş. Dönemiyor ve hiçbir hava topu alamıyor neredeyse. Sana ne olmuş böyle? Bir an önce kendine gelmelisin yoksa 1-2 haftaya satılırsın benden söylemesi. Yerine Metehan'ı oynatır Okan Hoca. Sanchez ve Nelsson'dan da formayı alamazsın."

"HAKSIZLIK YAPMAYIN"

Fırat Aydınus, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin VAR hakemini açıkladı Fırat Aydınus, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin VAR hakemini açıkladı

"Bazı Galatasaraylı futbolcular maçtan sonra diyor ki 'Nem vardı, sıcak hava futbolumuzu etkiledi' haksız yapmayın. Özellikle de Icardi'ye söylüyorum. Senin bunu söylemeye hakkın yok. 40-50 derece sıcakta çalışan işçiler ne olacak? Senin duşun, havuzun, tesislerde sana masaj yapan doktorların var. Onların nesi var? Yapmayın Allah aşkına. Şu bahaneleri bırakın artık. Senede alıyorsunuz milyon Euro'ları kimse sizden atomu parçalamanızı istemiyor. 90 dakika güzel futbol izleteceksiniz o kadar. Özel hayatınız da kimseyi ilgilendirmiyor."

"ARTIK BİR ÇARE BULUN"

"Galatasaray yönetimi köstebek diyor, yönetim köstebek diyor, düşmandan bahsediyor. Artık bir çare bulun. Birisi Galatasaray'ın hocası, diğeri Galatasaray'ın en tepesindeki adam. Bize bunu anlatmayın. Şunu şunu yaptık, bunlar köstebek gönderdik diyin ve biz de sonuca bakalım. Bizim gibi yorumlamayın. Halen eksikleriniz var, transfer yapmak yerine böyle asılsız şeyleri gündeme getiriyorsunuz. Taraftarın duymak istediği konular bunlar değil." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı