Ertem Şener, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'a övgüler sarf etti.

"TERİM GELSE BİLE..."

"Galatasaray yönetiminde ve takımında öyle sıkıntılar var ki bu işleri sadece Okan Buruk çözebilir. Ben iddia ediyorum Fatih Terim bile gelse bu sıkıntıları çözemez. Takımda hep yüksek egolu futbolcular var. Yok maça çıkmak istemiyor, transfer görüşmesi yapacak, anlaşamadı, anlaştı, yerli futbolcuların asık suratları, yönetimdeki iç çatışmalar. Adam ağzını açmıyor ya. Vallahi helal olsun. Transfer desen kampa da yetişmedi. Hoca sürekli her şeyin üstesinden geliyor. Geçen sene 8 numaraya Ndombele aldılar olmadı, sağ beke Auirer geldi 6 ay sağ beksiz oynattı ve şampiyon yaptı takımını Okan Hoca. Vallahi laf söyleyini Allah çarpar. Biraz insaf ya."

Fırat Aydınus, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin VAR hakemini açıkladı Fırat Aydınus, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin VAR hakemini açıkladı

"ZAHA EFENDİ GELMEK İSTEMEMİŞ"

"Galatasaray'da ne yaptığı bilinmeyen Zaha efendi Konya'ya maça gelmek istememiş. Sen kimsin ya? Burdan Okan Hoca ve İbrahim Hatipoğlu'na sesleniyorum. Böyle yapanları kadro dışı bırakın. Senin ne hakkın var? Kaç tane maç aldın da böyle kaprislere giriyorsun. Gidecek dediler gitmedi de ne olduğu belli değil bu adamın."

"10 NUMARADA DENESİNLER"

"Galatasaray Futbol Takımına bir tavsiyem var. Icardi'yi 10 numarada denesinler. Geriden attığı toplarla tüm savunmanın kurgusunu bozdu. Önünde Batshuayi'yi de oynatırsınız. Kanatlar böylece çok daha iyi çalışır. Icardi'nin oyun görüşü de çok iyi. Barcelona altyapısından yetiştiğini unutmayın."

"BUZ GİBİ GOL"

"Galatasaray'ın Icardi'yle bulduğu 3.gol bence buz gibi gol. Böyle bir iptal söz konusu olamaz. Premier Lig'de yapsan hakemi yerden yere vururlar. Direnç Tonusluoğlu golü vermişti. VAR'daki Volkan Bayarslan iptal ettirdi. Beraber hatalı karar verdiler." dedi.

Editör: Berksan Sabancı