FUTBOL

Ertem Şener: "Okan Buruk'un derbide yapacağı sürprizi duydum"

Spor yorumcusu Ertem Şener, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un Fenerbahçe karşısında sahaya farklı bir 11'le çıkacağını iddia etti.

Abone Ol

Ertem Şener derbi öncesi iki takımdaki son gelişmeleri değerlendirdi.

"SİZE YAKIŞMIYOR"

"Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan, Mourinho'ya tercüman diyor. Basını da Fenerbahçe'nin yancılığı ile suçluyor. Size yakışmıyor gerçekten. Taraftarlar, sosyal medya ortalığı geriyor. Siz yapmayın bari. Orada seçkin insanlar olarak daha ılıman davranmanız gerekiyor."

"OKAN BURUK ÖZÜR DİLEDİ, SIRA MOURİNHO'DA

"Daha önce Okan Hoca, Fenerbahçe'yle ilgili söylediği sözlerden ötürü özür diledi. Şimdi sıra Mourinho'da. Hem büyüğü hem de konuk ettiği misafirinin elini sıkması ve centilmence poz vermesi lazım. İki teknik adama yakışan budur."

"SÜRPRİZ VAR"

"Okan Buruk'un derbide yapacağı sürprizi duydum. Torreira, Berkan, Sara üçlüsüyle orta saha kurguluyormuş. Ben olsam Sanchez'i orta sahaya stoperlere de Nelsson ve Abdülkerim'i oynatırım. Fenerbahçe evinde bu sezon hiç gol yemedi. Ligin en az gol yiyen takımı. Galatasaray ise en çok gol atan takım. Galatasaray kaybederse çok bir şey kaybetmez ama Fenerbahçe kaybederse büyük yıkım olur." dedi.