Ertem Şener, Galatasaray'ın Avrupa kültürüne sahip olduğunu ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacağını iddia etti.

"CANI SIKILIYOR"

"Okan Buruk'un basın toplantısındaki ruh haline baktım. Canı sıkılıyor. Sol bek yedeği yok, sağ bek oturmamış, orta saha oturmamış. Bunlar yönetim kaynaklı. Ne eksikler giderildi ne de yapılan hamleler kampa yetişmedi."

"TÜRKİYE'DE EN ÇOK GALATASARAY..."

Samsunspor Başkanı, Galatasaray'a gözdağı verdi Samsunspor Başkanı, Galatasaray'a gözdağı verdi

"Galatasaray, Young Boys'u darmadağın edecek. Galatasaray'ın genetiğinde Şampiyonlar Ligi var. Türkiye'de Şampiyonlar Ligi en çok Galatasaray'a yakışıyor. Avrupa ve UEFA'da en çok tanınan takım. UEFA Kupası'nı kazandılar buna rağmen Avrupa Ligi'ne katıldıkları zaman Şampiyonlar Ligi'nde olmamasına şaşırıyorlar. O Avrupa elbisesi Galatasaray'a çok yakışıyor. Müziği bile stada ayrı bir enerji katıyor."

"MANCHESTER CİTY'İ BİLE YENER"

"Camia ve kulüpte istedikleri kadar kaos çıkarsınlar, Dursun Özbek ve Kerem Aktürkoğlu birbirlerini yesinler, Okan Hoca ve İrfan Hoca kafa kafaya gelsinler o başlama düdüğü çaldıktan sonra her şey unutulur. Rams Park'da yenemeyecekleri takım yok. Manchester City'i bile yener. En kötü sezonunda Barcelona'yı elinden kaçırdılar. Tüm Galatasaraylılar omuz omuza verirler ve Avrupa'da başarıyı hedeflerler. Göreceksiniz sahada 11 tane Icardi, 11 tane Drogba, 1 1 tane Muslera olacak. Taraftara zaten söylenecek bir şey yok. Avrupa'dan İstanbul'a gelen takımlar, Icardi'ye, Mertens'e Torreira'ya gelmeyecek. Cehennemi yaşamaya gelecekler."

"SARA YILDIZI OLUR"

"Eğer Young Boys karşısında Gabriel Sara, 10 numara mevkinde oynarsa maçın yıldızı olur. Sürekli gol arayan, savunmayı sallayan bir yapısı var. Kesinlikle kaleye yakın oynamalı." dedi.

Editör: Berksan Sabancı