Ertem Şener basında ismi çıkan futbolcularla ilgili çarpıcı bilgiler verdi.

"İKİSİ DE KRONİK SAKAT, OYNAMAZLAR"

"Galatasaray iki tane kanat hücumcusuyla ilgileniyor. Bayern Münih'de oynayan Kingsley Coman ve Manchester United ile sözleşmesi biten Anthony Martial. İkisi de kronik sakat oynamazlar. Galatasaray'ı uyarıyorum almasınlar. İngiltere ve Almanya'dan çok yakın kaynaklarım önemli şeyler söyledi."

"ELİNDEKİ RAPORLAR SAHTE"

"Yönetim, bu oyuncularla ilgili raporlar araştırıyor ama elindeki raporlar sahte. Yani menajerler Galatasaray'ın önüne detaylı sağlık raporu koymamış. Oyun yapmışlar. Umarım böyle bir hataya düşmezler. Yoksa hastaneleri meşhur edersiniz. Benden söylemesi."

"O PARALARI VERMEZ"

"Batshuayi, Galatasaray'dan 4 milyon Euro isteyerek aslında Fenerbahçe'den talep ettiği ücreti söylemiş. O da biliyor Galatasaray'ın bunu kabul etmeyeceğini. Çünkü o paraları vermezler. Önünde Icardi var. Fenerbahçe verebilir. Bunu bildiği için ortalığı karıştırıyor."

"ENTERESAN İSİMLER İZLENİYOR"

Galatasaray'ın transferi, Chelsea'de istifa'yı getirdi Galatasaray'ın transferi, Chelsea'de istifa'yı getirdi

"Galatasaray bek transferlerinde isim yapmış oyunculardan çok potansiyeli yüksek, geleceğe yatırım hamlelerinde bulunacak. Herkes Fransa ve İtalya'yı işaret ediyor ama Güney Amerika'da enteresan isimler izleniyor. Alex Telles'i biliyoruz fayda sağladı. İki beke de böyle bir futbolcu lazım." dedi.

Editör: Berksan Sabancı