FUTBOL

Ertem Şener: "Galatasaray, Young Boys'u eleyemezse..."

Spor yorumcusu Ertem Şener, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys'la oynayacağı maçları değerlendirdi.

Abone Ol

Ertem Şener, Galatasaray'ın bu turda mutlak favori olduğunu söyledi.

"ASILSIZ İDDİALAR VAR"

"Icardi'yle ilgili asılsız iddialar var. Neymiş? Wanda Nara'dan ayrılacak ve tüm servetini kaybedecek. Öyle bir şey yok. Formsuz olduğu belli ama her şeyi de Wanda'ya yüklemek doğru değil. Icardi ilk senesinde de bu tip sıkıntıları yaşadı ama sonra gollerini attı. Özel hayat ve futbol hayatı birbirinden ayırmasını biliyor. Icardi tüm servetini Wanda'ya bırakacak kadar da kör aşık birisi değil."

"OKAN HOCA GİDER"

"Eğer Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalamazsa Okan Hoca gider veya yollar ayrılır. Lig'de de her şey down olur. Ama ben Süper Kupa mağlubiyetini atlatacaklarını ve hem lige hem de Şampiyonlar Ligi'ne iddialı bir giriş yapacaklarını düşünüyorum. Young Boys zorlu bir rakip ama Galatasaray yine tecrübesiyle gruplara kalacaktır. Yönetimde sıkıntılar var fakat Okan Hoca mentalitesi güçlü bir teknik adam. 5 puan geriden gelip şampiyon olduklarını unutmayalım. 2-3 galibiyete her şey tersine döner. Futboldaki olay tamamen saha içerisi sonuçlarından ibarettir."

"GALATASARAY BÜYÜK ARTIDA"

"Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a göre ekonomik açıdan büyük artıda. Kemerburgaz ve Florya projelerinde kasasına ciddi bir para koydu. Daha başka gelirler de var. Fenerbahçe ve Ali Koç bu anlamda isyanda." dedi.