FUTBOL

Ertem Şener: "Yeni Barış Alper Yılmaz olacak"

Spor yorumcusu Ertem Şener, Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan futbolcularla ilgili değerlendirmeler yaptı.

Abone Ol

Ertem Şener'in Sarı-kırmızılılarla ilgili öne çıkan demeçleri şöyle...

"ÇOK KATKI SAĞLAR"

"Zenitli Wendel'in ismi geçiyor. Tam anlamıyla Galatasaray'ın isteklerini karşılayacak ve bizim ligimizin dengesine uyum sağlayabilecek bir yapısı var. Galatasaray'a çok katkı sağlar. Ama yurt dışı kaynakları bu transferin kolay olmayacağını söylüyor. İstenen rakamlar çok yüksek. Sıkı bir pazarlık gerekiyor."

"YENİ BARIŞ ALPER YILMAZ OLACAK"

"Alanyaspor'dan Oğuz Aydın'ı takip etmiştim. Bence Galatasaray, bu oyuncuyu Fenerbahçe'ye kaptırdığı için pişmanlık duyacak. Şimdi anlamayacaklar ama ileride bu çocuğun potansiyeli ortaya çıkacak. Bence yeni Barış Alper Yılmaz olacak. Sürati ve hızı çok yüksek. Mourinho'yla oyun becerisini geliştirdiği vakit çok başka bir şey çıkabilir içerisinden."

"BU KADAR İNCELEMEYE GEREK YOK"

"Galatasaray sağ bekte 10-15 tane futbolcuyla temasa geçti belki. Bu kadar incelemeye gerek yok ya. Orada Dubois var veya scout ekibinin önerdiği bir futbolcu alınır. Çıkıp da Carvajal gibi bir adamı getirecek haliniz yok herhalde. Orta sanıfın bir tık üstü futbolcuyla sezona başlanır. Okan Hoca'nın transferi çok dert ettiğini düşünmüyorum." dedi.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }