FUTBOL

Ertem Şener: "Milli Takımın sırrı Galatasaray'dır"

Beyaz TV spor müdürü Ertem Şener, A Milli Takımımızın EURO 2024'de Çeyrek Finale kalma başarısını yorumladı.

Abone Ol

Ertem Şener, Milli Takımdaki başarının sebebini Galatasaray'a yeğledi.

"BAŞARININ SIRRI GALATASARAY'DA"

"Kim ne derse desin Milli Takım'daki başarının sırrı Galatasaray'da. Tarihe bakın eğer Galatasaray iyiyse Milli Takım da iyi oluyor. Tamam Mert Günok ve Merih Demiral işin görünen kahramanları ama bu Kaan Ayhan ve Abdülkerim Bardakçı, Galatasaray'a gelmeseydi gelişim kaydedebilir miydin, sen bunları direkt ilk 11'e yazabilir miydin? Sakat sakat idman yaptıkları zamanlar oldu. Kerem ve Yunus'un da elemelerde aldığı maçlar oldu. Montella'nın ekibine bakın Galatasaray'da görev almış antrenörler de var."

"RABİOT GELİRSE..."

"Juventus ile sözleşmesi biten Fransız orta saha Adrien Rabiot'un adı Galatasaray'la anılıyor. Eğer gelirse direkt Galatasaray'ı şampiyon ilan ederim. Kimse kusura bakmasın. Tam Okan Buruk'un aradığı, istediği kan olacak cinsten bir adam."

"KENAN GÜNDEMDE YOK"

"Bunun dışında Kenan Yıldız, Galatasaray'ın gündeminde kesinlikle yok. Kanat bolluğu Galatasaray'da fazla. Sağ bek, sol bek, orta saha ve 10 numara alınacak. Okan Hoca'nın talimatları bu şekilde. Temmuz ortasında ciddi bir transfer hareketliliği bekliyorum."

"BÜYÜKEKŞİ KAZANACAK"

"Ankara'dan aldığım bilgiler var. Bu Çeyrek Final başarısından sonra TFF seçimini Mehmet Büyükekşi kazanacak. Delegeler onun lehine oy verecekler." şeklinde konuştu.

Abone Ol