Erman Toroğlu, Galatasaray'da Yunus Akgün'ün performansına ayrı bir parantez açtı.

"TÜRKİYE'Yİ KÜÇÜK GÖRÜYOR"

"Galatasaray şampiyon oldu, peşine Mourinho geldi. Galatasaray'ın havası kaybolmuştu. Sonra geldi, durum ortada. Ben teknik adama 10 maç veririm. 10 maçta gördük Mourinho'nun Fenerbahçe'ye bir etkisi yok. Yatarak analiz etmişsin Galatasaray'ı. Real Madrid hocası olsan, Cam Nou'da Barcelona ile maça çıksan böyle açıklama yapabilir misin? Yapamazsın. Türkiye'yi küçük görüyor yarın puan farkı açılırsa o zaman sesler daha çok yükselecek."

İbrahim Hatipoğlu'dan Mourinho ve Osimhen açıklaması İbrahim Hatipoğlu'dan Mourinho ve Osimhen açıklaması

"ARADA 25 YAŞ FARK VAR"

"Aslında Galatasaray da iyi değil, defansı açık veriyor felan ama Türkiye Ligi böyle işte. Galatasaray, Fenerbahçe'ye göre kötünün iyisi. Daha genç, atak ve tecrübeli oyunculara sahipler. Forvet adamı hızlı, çabuk ve süratli olmalı. Galatasaray'da bunların hepsi var. Fenerbahçe'de Dzeko ve Tadic olduğu sürece hiçbir şey yapamazlar. Birkaç maç kurtarırlar ama her zaman iyi performans göremezsin. Galatasaray'da iki tane adam var 24+24=48 diğer Fenerbahçe'nin iki futbolcusunun yaşını topla arada 25 yaş fark var."

"GÖĞÜS PASI MÜTHİŞTİ"

"Galatasaray'ın 3 orta sahası gol attı, forveti atmadı ama golü hazırladı. O göğüs pası müthişti. O pası sadece ayakla veya kafayla verebilirsin demek ki göğüs adalesi çok iyi Osimhen'in. Mesela Sara iyi transfer, top olmadığı zaman adama bakın ne yapıyor diye inceleyin."

"KAOS VAR AMA İLERLİYORLAR"

"Çok enteresan bir camiası var Galatasaray'ın içerden birbirlerini yiyorlar, kaos var ama bakıyorsun sahada ilerliyorlar. Onlarda o ham madde var. Fenerbahçe tarihinin en iyi kadrosunu kuracaktı sadece Maximin oynadı ilk 11'de. Yeni transferler yedekti."

"O BİRAZ SIKAR"

"Abdülkerim'in yaptığı hareket penaltı. O top auta bile gitse penaltı. İngiltere'de ve İtalya'da penaltı verebilir misin? O biraz sıkar. Abdülkerim, Galatasaray'ı başına iç açabilir. Dzeko'nun pozisyonunda Sanchez'e verilen sarı kart da doğru karar. Fenerbahçe hakemi bile zorlayamadı."

ACUN ILICALI'NIN DEMEÇLERİ HAKKINDA

"Osimhen iyi değildi? Sana ne? Bir tane hareket yaptı gol gördün kalende. O adam daha tam antrenman yapmamış ona rağmen katkı veriyor. Senin forvetin ne yaptı? Fenerbahçe 22 verdi, Galatasaray 6,5 veya 8 verdi."

YUNUS AKGÜN'E ÖVGÜLER

"Derbinin adamı Yunus'du. Savunma ve hücuma müthiş yardım etti. Performansına bayıldım. 80-90 metrede oynadı. Aferin Okan'a onu güzel hazırladı. Yerli bir oyuncuyu kazanıyor."

ICARDİ YORUMU

"Osimhen geldi, Icardi yorgan dike dike dönecek. Çift forvet oynamak zordur orta sahayı boşaltabilirsin. Icardi Fenerbahçe'yle dalga geçiyor. Psikolojik üstünlük Galatasaray'a geçti artık." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı