FUTBOL

Erman Toroğlu: "Mourinho sen Okan Buruk'u bırak..."

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'nun Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'la ilgili söylediği sözleri değerlendirdi.

Abone Ol

Erman Toroğlu, Galatasaray - Hatayspor maçındaki pozisyonları yorumlayan beIN Sports Trio ekibine de ağır eleştirilerde bulundu.

"GÜNDEME GETİRMEYE GEREK YOK"

"Mourinho, Türkiye'ye geldiği vakit işi çözdü. Eğer söyledikleri gibi Okan Buruk 4 metre saha içine girip ceza almıyorsa haklı olabilir. Hakemler, gözlemciler ikaz eder. MHK de gereğini yapar. Sert bir Federasyon ve bazı şeyleri düzeltebilecek bir TFF var. Onun haricinde söyledikleri pek doğru değil. Köhn'ün dirseği sarı kart olabilir. Onun dışında kırmızı kart verilmez. Sana göre, bana göreli pozisyonları çok gündeme getirmeye gerek yok. Afaki pozisyonlar."

"O ZAMAN BÜYÜK TEPKİLER ALIRSIN"

"Mourinho bu yaptıklarını İngiltere'de yaptı. Premier Lig yönetimi kendisiyle görüştü, uyarılarda bulundu. Sonra ne oldu? Ceza yemeye başladı. Sen buraya Şampiyonlar Ligi için geldin. Bırak Galatasaray'ı, Okan'ı, 4 metreyi felan gruplara kalamazsan, ligde başarısız olursan o zaman büyük tepkiler alırsın. Renkli bir kişiliksin ama burası da Türkiye. Bizi keriz yerine koyma. Fenerbahçe antrenmanlarını tesislerde değil statta yapıyor demek ki orada bir sıkıntı var. Bir de Ali Koç 'Öyle bir kadro kuracağım ki kimse tartışmayacak' dedi. Ben öyle bir kadro görmüyorum. Senin hocan Fred'i özlediğini söylüyor. Yerine adam almadınız."

"ADAMIN ATTIĞI BUZ GİBİ GOL"

"Batshuayi'nin attığı gole baktım. Gayet güzel de bir gol attı, beğendim. Beşiktaş'tan beri beğendiğimi de ifade ettim zaten. Adamın sorunu yok, yedek kalsa bile her zaman hazır bekliyor. Oynadığı sürede Türkiye'de en fazla gol atan adam. Çocuğun attığı buz gibi gol. Yayıncı kuruluştakiler yarım saat konuştu. Neymiş? Gol ofsaytmış. Öyle bir şey yok. Pozisyonu yorumlayan 3 kişi kaybedenler kulübünden. Olacak iş değil. Şahsiyetinizi yerlere bırakmayın. Siz bunları yaptıysanız kim bilir hakemliğinizde neler yaptınız. VAR'daki Halil Umut Meler ne yapsın? Tayin edilmiş kişiler bu hakemleri yorumluyorlar. Hatayspor da kaybedenler kulübünden. İşi bilmeden açıklama yapıyorlar. Icardi'nin penaltısı da yüzde 100 penaltı zaten." ifadelerini kullandı.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }