FUTBOL

Erman Toroğlu: "Haddini aştı ve sapıttı artık gitmesi lazım"

SKY Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ve Kerem Aktürkoğlu'na sert eleştirilerde bulundu.

Abone Ol

Erman Toroğlu, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in de otorite eksikliği yaşadığını söyledi.

"GÜVENEMİYORSUN, KAOS VAR"

"Young Boys 10 sene önce neredeydi? Mahalle takımıydı. Şimdi Galatasaray eler miyim, eleyemez miyim diye düşünüyor. Bunu neden söylüyorum, onlar ilerliyor biz yerimizde duruyoruz ve geriliyoruz. Galatasaray basını gergin. Sen panik yaparsan elenirsin zaten. Şu Young Boys'u elerim diyemiyorsun. Rakibin futbolcuları uzunmuş felan. Sen elenirsen hakeme bir şeyler deme Okan Buruk. Aradaki kadro değerlerine bak 6-7 misli fark var. Zemin öyle, hakemler böyle. Şimdi kendi stadında oynayacaksın, zemin çim. taraftarın yanında. Çık oyna yen rakibini. 3 tane at. Güvenemiyorsun, kaos var. Senin kulübün, yönetimin karaborsa, kaptanlık, biletler bir sürü işlerle uğraşıyor. Büyük takımda bunlar oluyorsa otorite yoktur. Okan Buruk, Galatasaray'ı karıştırmak istiyorlar demiş. Sen otoriteyi sağlarsan kimse seni karıştıramaz. Cezalı olduğun için kulübede olmayacaksın, takımını yalnız bırakan sensin. Hangi büyük takım hocası atılıp takımını yalnız bırakır? Örnek verin ya."

"MUHTAÇ OLMUŞSUN"

"Başkan Dursun Özbek de otoriteyi sağlayamıyor. Neymiş Young Boys'a elenirse mahvolurmuş Galatasaray. Bırakın bu işleri. Galatasaray o hale gelmiş durumda. Sen Şampiyonlar Ligi parasına muhtaç olduysan yönetimine, takımına, alt tarafa hakim olamamışsın. Yönetiminden bazılarına muhtaç olmuşsun. Galatasaray, UEFA Kupası'nı kazandıktan sonra hiçbir şey yapamadı. O kadar para harcıyorlar futbolda ses vermiyorlar. Konuşarak ses veriyorlar."

KEREM'İ ELEŞTİRDİ

"Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'a geldi güzel işler yaptı ama sonra haddini aştı ve sapıttı. Galatasaray'a zarar vermeye devam ediyor. Ben yönetici olsam onu gönderirim. Gitmesi lazım. Sen Avrupa Şampiyonası'ndan sonra gitmeyi düşündün yapamadın. Sus, konuşma futboluna bak. Topçu sahada konuşur. Konuşmaya başlarsan yanarsın. Bu da çok konuşuyor ve iş yapamıyor." sözlerini kullandı.