FUTBOL

Erman Toroğlu: "Galatasaray'ı arkada 2 kişi yönetiyor"

SKY Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Süper Kupa mağlubiyetinin ardından Galatasaray camiasından çarpıcı bilgiler paylaştı.

Abone Ol

Erman Toroğlu, Galatasaray yönetiminde çatırdamalar yaşandığını söyledi.

"OKAN, TERİM'İ DİRİLTTİ"

"Son 2 senede Okan Buruk çok başarılıydı. Güzel işler yaptı, yıldız futbolcuları yönetti, sorumluluk aldı ama bu 5-0'lık mağlubiyetle Okan adeta Terim'i diriltti. Habire orta sahayı boşalttı ben maçın 60.dakikasından sonra farka gideceğini anladım zaten. Sadece skor olarak değil yaptığı açıklamalar da rezalet. Futbolcunu kamuoyunun önüne atıyorsun. Bu senin sözleşmeli elemanın ya. Yarın ondan da faydalanmak isteyeceksin."

"BU SENARYODA GİDEBİLİR"

"Eğer Galatasaray bu kafayla devam ederse Okan bu senaryoda gidebilir. Sonra ne olur? Fatih Terim'i getirirler ve Mayıs ayında hepsi el ele gider. Benim bildiğim Fatih Terim, Mourinho ile kapışmak ister. Galatasaray'da başarısızlığa tahammül yoktur bunu unutmayın."

"2 KİŞİ YÖNETİYOR"

"Galatasaray'ı arka planda 2 kişi yönetiyor bir tanesi zaten Dursun Özbek'in Başkan Yardımcısı olan kişi Metin Öztürk. Diğeri de kardeşi olan Mehmet Özbek. Florya'da araziler var hocam, projeler adı altında neler olduğunu göreceğiz. Şimdilik bu kadar söylüyorum. O kokular yavaş yavaş ortaya çıkacak."

"ERDEN TİMUR TAHSİLLİ ADAM"

"Galatasaray'da Abdürrahim Albayrak vardı, halkın içinden gelen birisi sonra Erden Timur geldi. Tabii Erden Timur tahsilli bir adam Tarsus'ta, ABD'de eğitimler görmüş. Futbolcuların aileleriyle ilgileniyordu. Eşlerinin sorunları, çocukların okulu her işin içinde bu adam vardı. Futbolcuyu çok sıkmayacaksın ama boş da bırakmayacaksın. Bakıyorum Icardi'nin suratına yüzü düşmüş. Ruhsuzluk var oyuncularda."

"TAHAMMÜL ETMEZLER"

"Icardi karısını bahane ediyor kampa geç katılıyor, başka bir şeyi bahane ediyor Arjantin'de tatil yapıyor. Futbolcular buna tahammül etmezler. İş sadece gol atmak da değil. Orada bir çalışma düzeni olması gerekiyor." şeklinde konuştu.