Sarı-kırmızılıların son 2 sezonda elde ettiği şampiyonlukta büyük emeği olan Erden Timur yatırımlarına Avrupa futbolunda devam edecek.

CHARLEROİ'YE GERİ DÖNDÜ

Erden Timur, geleceği düşünerek ortaklarıyla beraber aldığı Belçika 3.Lig ekibi Royal Olympic Charleroi takımına bu sezondan itibaren daha fazla yatırım yapacak.

Timur, Galatasaray'daki görevi ve iş hayatındaki yoğunluğundan dolayı Belçika temsilcisine fazla vakit ayıramamıştı.

Geçen sezonu 3.Lig'de 7.sırada bitiren Charleroi, maçlarını 12 bin 164 kişi kapasiteli La Neuville'de oynuyor.

Ersin Düzen Galatasaraylıları hedef aldı: "Hatırlayın..." Ersin Düzen Galatasaraylıları hedef aldı: "Hatırlayın..."

ANKETLERDE LİDER ÇIKIYOR

Bu arada Galatasaray Divan Kurulu üyelerinin ağır topları, Erden Timur'un Başkanlık seçiminde aday olmasına dair yüzeysel anketlerde bulunuyor, cemiyetlerde üyelerle fikir alışverişi yapıyorlar.

BÜYÜK DESTEK GÖRÜYOR

42 yaşındaki yönetici, rakip farketmeksizin hemen hemen her adayın karşısında büyük favori konumunda. Öyle ki mevcut Başkan Dursun Özbek ve kulübün efsanesi Fatih Terim'i bile geride bırakıyor. Genç nesil ve Galatasaray Lisesi'nin yeni mezunları kendisine büyük ilgi duyuyor.

2025'DE İLK ADIMI ATACAK

Faruk Süren'in damadı olan Burak Elmas'ın Başkanlığı döneminde hem stada sponsor olan hem de Basketbolda önemli işlere imza atan Timur'a Süren, Elmas ve Ali Dürüst'ten büyük destek var.

Genç yöneticinin Mayıs 2026'da yapılması planlanan Galatasaray Başkanlığı seçiminde 2025'in ortasından itibaren çalışmalara başlayacağı öğrenildi.