Konuya ilişkin Galatasaray eski Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu'dan açıklama geldi.

"TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR"

"Ekim ayında yapılacak Genel Kurul'da ibra olabilmek için, hemen öncesinde duyurulacak bir 'güven tazelemeye yönelik erken seçim kararı' beni şaşırtmayacaktır. Tarih tekerrürden ibarettir." ifadelerini kullandı.

ADNAN POLAT HAZIRLANIYOR

Spor yorumcusu Uğur Karakullukçu, Galatasaray'daki bazı kongre üyelerinin geçici dönemde Adnan Polat'ı aday yapmak istediklerini söyledi. Polat, gereken desteği alması durumunda adaylığını açıklayacak.

71 yaşındaki iş adamına eski yöneticilerinden Haldun Üstünel, Hakan Üstünberk ve Yiğit Şardan gibi isimlerin destek verdikleri öğrenildi.

ERDEN TİMUR KABUL ETMEDİ

Bu arada camianın önde gelen isimleri Polat ve Timur'un ortak liste yaparak 'Eş başkanlık' tarzında listeye girmelerini teklif etti. Genç yönetici, bu teklife sıcak bakmadı.

FLORYA KONUSUNDA ANLAŞAMADILAR

Önder Özen: "Galatasaray'ın derbideki zayıf noktası..." Önder Özen: "Galatasaray'ın derbideki zayıf noktası..."

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve eski Başkanvekili Erden Timur'un arası Florya projesi yüzünden açılmıştı. Bu süreçte Adnan Polat, Özbek'in tarafına geçmiş ve söz konusu proje kapsamında kurulan komisyonun Başkanı seçilmişti. Timur da bu tavırdan dolayı Polat'la yan yana gelmeye sıcak bakmıyor.

Editör: Berksan Sabancı